NHL 8.11: New York Rangersin lento jatkuu!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Ensi yönä NHL-kaukaloissa pelataan yhdentoista ottelun kierros ja me lähdemme New York Rangersin johdolla hakemaan yöltä muutamia maukkaita kertoimia.

NHL-kiekko on jälleen hetken kuluttua valmiina ottamaan faninsa mukaan ja yön kierroksella on lähes jokaiselle jotakin, kun edessä on yhdentoista ottelun kierros. Me rakennamme rivimme New York Rangersin kautta ja katsotaan aamulla, onko Rangersissa vielä voimaa riittävästi.

New York Rangers – Vancouver Canucks

Valinta: Yli 5,5 maalia 2.10 (Coolbet)

New York Rangers on tällä hetkellä koko NHL:än kuumin joukkue ja huippunopea ryhmä kulkee voitosta voittoon. Manhanttanin ylpeys on takonut eniten maaleja alkukauden aikana ja joukkueen pelinopeus on tällä kaudella ollut jotain niin maagista, että vastustajilla on vaikea saada omaa peliään toimimaan.

Rangers on hävinnyt kotikaukalossaan vain kerran kuluvan kauden aikana ja nyt joukkueella on viiden ottelun voittoputki menossa. Rangersin matseissa tulee keskimäärin 6,5 maalia ottelua kohden, joten luotetaan tänäänkin siihen, että vaisu Vancouver Canucks jää jalkoihin overtalkoissa.

Philadelphia Flyers – Detroit Red Wings

Valinta: Jakub Voracek 3.40 (tekee ainakin yhden maalin – Coolbet)

Philadelphia Flyers on joukkueena ollut aina vähän kuin vuoristoradassa. Välillä joukkue pelaa loistavaa kiekkoa, mutta välillä edessä on pitkiäkin tappioputkia. Kuluvalla kaudella aaltoliike on jatkunut, mutta maalinteko onnistuu hyvällä prosentilla.

Me valitsemme tähän otteluun maalintekijän ja lapulle valikoituu Jakub Voracek loistavalla kertoimella. Tshekkihyökkääjä on syntynyt uudestaan vaisun viime kauden jälkeen ja hän on Flyersin paras maalintekijä tämän sesongin aikana.

Historian mukaan tässä otteluparissa on aina nähty maaleja, joten uskotaan Voracekin maalivainuun tulevanakin yönä.

Washington Capitals – San Jose Sharks

Valinta: Capitals 2.22 (Coolbet)

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset