NHL 8.2: Minnesota Wild vs. Chicago Blackhawks

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Viime yönä NHL-kaukaloista napsuteltiin tulos 3/4. Yön ainoa huti tuli, kun Avalanche jyräytti todellisen pommin. Tulevana yönä on tiedossa vain yksi ottelu, jossa toisensa kohtaavat Minnesota Wild ja Chicago Blackhawks. Jatkuuko Wildin loistavat otteet intiaaneja vastaan vai nähdäänkö vierasjuhlat?

Meidän yö oli eilen lähes täydellinen betsien osalta, mutta pieni kuoppa saapui Montreal Canadiensin kanssa, kun Colorado Avalanche voittikin kotikaukalossaan. Betsi meni, mutta ei se haittaa niin paljoa, sillä Colorado Avalanchen Mikko Rantanen tykitti komean hattutempun Habsin verkkoon.

Tässä Rantasen uran ensimmäinen hattutemppu:

Minnesota Wild – Chigaco Blackhawks

Valinta: Wild 2.15

Yön ainoa kohtaaminen käydään Wildin ja Blackhawksin välillä. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kertaalleen kuluvalla kaudella ja tuossa ottelussa Wild kävi hakemassa niukan 3-2 -voiton United Centeristä.

Molemmat joukkueet liivottavat tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa. Wild pelasi viime yönä vieraissa Winnipeg Jetsiä vastaan ja voitti ottelun komeasti 4-2 lukemin. Blackhawks ei pelannut viime yönä vaan joukkue on saanut viettää vapaa-aikaa, sillä initiaanit ovat pelanneet viimeksi sunnuntaina.

Molempien joukkueiden viimeisen viiden ottelun kuntokäyrä näyttää samaa. Wild sekä Blackhawks ovat hävinneet vain yhden matsin viimeisen viiden kamppailun aikana. Kuntokäyrä näyttää samaa, mutta historiatilastojen mukaan etu on Wildilla, sillä joukkue on voittanut kolme viimeistä ottelua kotihallissaan, kun Blackhawks on käynyt vierailulla.

Wild pitää tällä hetkellä hallussaan läntisen konferenssin kärkeä 75 pisteen voimin. Blackhawks hengittää kolmantena ja joukkueella on kasassa 69 pistettä. Joten sarjataulukonkin kannalta ottelussa on panosta.

Wildilla on edessä back-to-back matsi, mutta me uskomme joukkueen lentoon kotikentällä. Blackhawks on viime aikoina pelannut hyvin vieraissa, mutta historia mukaan lukien on Wid edelleen pienen askeleen vieraita edellä ja korjaa voiton.

Tästä Coolbetin pelitili auki!  Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset