NHL 8.4: Sabres vs. Blue Jackets

NHL-kaukaloissa runkosarja alkaa vetää viimeisiään ja tulevana yönä edessä on vain yksi ottelu, kun Buffalo Sabres isännöi Columbus Blue Jacketsia.

Buffalo Sabres – Columbus Blue Jackets

Sabres 2.50

Yli 5,5 maalia 2.04

Johan Larsson 5.40 (tekee ainakin yhden maalin)

Maailman parhaassa liigassa runkosarjaa on jäljellä muutama kierros ja tulevana yönä pelataan vain yksi ottelu, kun voittoputkessa kulkeva Buffalo Sabres saa vieraakseen Columbus Blue Jacketsin.

Sabresin viime otteluiden tahti on ollut hyvää luokkaa ja joukkue kulkee tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Biisonilauman jalkoihin on voittoputkessa jäänyt Toronto Maple Leafs, New York Rangers ja viimeisessä ottelussa joukkue kuritti kotonaan New Jersey Devilsiä.

Vierasjoukkue Blue Jackets tulee otteluun myös voitonmaku suupielillä, sillä joukkue onnistui edellisyönä kaatamaan vieraissa Maple Leafsin numeroin 5-1.

Tulevan kamppailun joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kolmesti kuluvan kauden aikana ja näistä kaksi viimeistä kohtaamista on Sabres vienyt nimiinsä suhteellisen suvereenisesti.

Sabres saa voittajan viitan ottelussa hyvän kertoimen, nykykunnon sekä joukkueiden edellisten kohtaamisten perusteella.

Sabresin ja Blue Jacketsin otteluissa nähdään yleensä runsaasti maaleja. Sabresin otteluissa on kuluvalla kaudella napsuteltu maaleja 4.9 maalin keskiarvolla, kun taas Blue Jacketsin puolella maaleja on tullut keskimäärin 5,5.

Ottelusta vois siis hyvällä prosentilla odottaa maalijuhlaa, sillä molemmat joukkueet pelaavat ilman minkäänlaisia paineita, koska molempien kuluva kausi tulee päättymään runkosarjaan.

Maalintekijämme tulee Sabresin puolelta, kun lapulle valikoitui hyökkääjä Johan Larsson. Ruotsalaishyökkääjä on ollut liekeissä Sabresin voittoputkessa, sillä 23-vuotias joukkueen kolmoskentän johtaja on nakuttanut tehot 3+1 ja peliaikaa on tullut myös ylivoimissa.

Larssonin kauden kokonaistehot ovat ennen tulevaa kamppailua 10+7=17, kun otteluita on kertynyt 73.

 

Kertoimet poimittu Unibetiltä.

 

Lisää betsejä täältä!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset