NHL 8.5: Lightning vs. Islanders

Eilinen NHL-kierros ei ollut missään suhteessa meidän päivämme. Starsin ja Bluesin välinen ottelu ei lähennellyt missään vaiheessa tasapeliä ja Capitalsille povattu kesäloma siirtyi ainakin vielä, joten tyhjää täynnä oli meidän päivämme eilen.

Tampa Bay Lightning – New York Islanders

5. osaottelu: Tampa Bay Lightning johtaa ottelusarjaa 3-1.

Tuleva NHL-pudotuspelikierros starttaa jo 22.oo ja tiedossa on vain yksi ottelu, kun Tampa Bay Lightning ja New York Islanders vääntävät paremmuudestaan.

Salamaryhmä johtaa tällä hetkellä ottelusarjaa 3-1 lukemin, joten saarelaisilla on edessä kuolemanpeli. Vierailijoiden tie ei tule tulevana iltana olemaan helppo, sillä Lightning on tunnetusti huippuvaarallinen kotijoukkue.

Islanders pystyi kyllä ottamaan voiton joukkueiden ensimmäisestä kohtaamisesta Lightningin kotiareenalla, mutta tuon voiton jälkeen on ilmassa ollut pelkkää salamointia.

Joukkueiden kaksi viimeistä kohtaamista on tarvinnut jatkoaikaa ratkaisun saamiseksi, mutta molemmilla jatkoajoilla Lightning on todella nopealla tahdilla laittanut ottelun nippuun.

Ottelusarjassa on tehty todella paljon maaleja, kun jätetään huomioimatta viimeisin ottelu, joka päättyi varsinaisen peliajan jälkeen tilanteeseen 1-1.

Kaikki ennusmerkit povaavat runsas maalista iltaa, sillä jos Lightning onnistuu ottelun alkutaipaleella lyömään Islanders innostuksen heti pois voi loppulukemat olla kotijoukkueen runsas maalista näytöstä.

Me uskomme Lightningin kotihurmokseen ja siihen, että joukkue laittaa saarelaiset katselemaan kesälaitumia.

Tällä kertaa kerroin poimitaan toisen yhteistyökumppanimme tallista, sillä Veikkaushuone tarjoilee todella maukkaan kertoimen Lightningin kahden maalin kotivoittoon.

 

Valintamme: Lightning -1,5 2.70

 

Veikkaushuone 

 

Vuonna 2006 perustettu Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Yritys tarjoaa uusille asiakkailleen loistavan 100% talletusbonuksen ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Uusille asiakkaille tarjolla 100% talletusbonus

 

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

 

Siirry Veikkaushuoneelle pelaamaan ja lunasta bonus!

 

 

NHL 8.5

Aiheeseen liittyvät uutiset