NHL 9.12: Canadiens vs. Bruins

Yön NHL-kierros tarjoilee tällä kertaa neljän kamppailun viihdettä. Meidän mielenkiintomme kohdistuu Montreal Canadiensin ja Boston Bruinsin välienselvittelyyn.

Montreal Canadiens – Boston Bruins

Valinta: Canadiens 2.22

Toinen valinta: Yli 1,5 ylivoimamaalia 2.29

Montreal Canadiens ja Boston Bruins ottavat toisistaan mittaa kolmatta kertaa kuluvan kauden aikana. Edelliset kaksi kamppailu ovat menneet puhtaasti Canadiensin komennossa.

Kauden alussa Canadiens vieraili Bostonissa ja matkaan tarttui tuolloin täysi pistepotti 4-2 lukemin.

Marraskuun alussa joukkueet kohtasivat uudelleen Canadiensin kotiareenalla Bell Centerissä ja loppulukemat olivat samaa luokkaa, sillä kotijoukkue jätti Bruinsin jälleen jalkoihinsa numeroin 4-2.

Tulevan yön ottelu tulee varmasti olemaan tasaväkisistä vääntöä jälleen ja uskomme kotijoukkueen lennon jatkumiseen, mutta pienen varmistuksen kautta.

Otamme otteluun myös toisen kohteen, kun ylivoimamaalien määrä napataan mukaan hyvällä kertoimella. Joukkueiden kahdessa edellisessä kohtaamisessa tuo yli 1,5 ylivoimamaalien määrä on rikkoutunut ja todennäköisesti historia toistaa itseään.

Molempien joukkueiden kokoonpanosta löytyy maalintekovoimaa riittävästi ja ylivoiman tullen nämä taiturit pääsevät elementtiinsä.

Colorado Avalanche – Pittsburgh Penguins

Chris Kunitz  4.25 (tekee ainakin yhden maalin)

Aiheeseen liittyvät uutiset