NHL 9.3.2017: Wild ja Rangers vahvoilla!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Tänään lapulle lähtevät erittäin vahvasti vieraspeleisään suorittavat New York Rangers sekä Minnesota Wild. Molemmat ovat konferenssinsa parhaat vieraat.

Carolina Hurricanes – New York Rangers

Valinta: New York Rangers ML (1.82)

New Yorkin porukka on vierasrundilla ja jälki on ollut mukavaa katseltavaa. Joukkue on itse asiasssa koko Itäisen konferenssin piikkipaikalla vierassuorittamisen osalta, joten on helppo lähteä Ragsien kelkkaan myös tulevana yönä. Vastapuolelle asettuva Carolina on ollut ihan kelpo kotijoukkue, mutta sen viimeisimmät viisi ottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton, joten mistään kunnon vireestä ei voida Carolinan kohdalla puhua. Näillä puheilla veiraiden ML 1.82 kertoimella lapulle.

Tampa Bay Lightning – Minnesota Wild

Valinta: Minnesota Wild ML (1.90)

Minnesotan kohdalla tilanne on vastaava kuin Rangersilla: Joukkue on oman konferenssinsa paras vierasjoukkue. Tampa itsessään ei ole mikään suupala Minnsotalle, mutta kokonaisuutena Wild näyttäisi olevan edellä. Molempien pelivire on aika lailla yhtä vahvaa, joten tämän pohjalta ottelu onkin asetettu oikeudenmukaisesti aika lailla coinflip-match upiksi. Lähdetään kuitenkin vahvan vieraspelaamisen siivittämänä Wildin kelkkaan 1.90 kertoimella.

NHL-kohteet talteen tästä!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset