NHL 9.5: Blues vs. Stars

Eilinen NHL:n pudotuspelikierros piti sisällään yhden ottelun ja me teimme tuohon matsiin täydellisen iskun, kun Tampa Bay Lightning lähetti saarelaiset viettelemään kesälomia. 

Viime iltana NHL:n puolella oli ohjelmassa vain yksi ottelu ja tuossa matsissa Tampa Bay Lightning ja New York Islanders mittelivät paremmuudestaan.

Ottelussa oli todella isopanos, sillä Lightning oli otteluvoitoissa 3-1 edellä ja näin ottelu oli Islandersille todellinen kuolemankamppailu. Me povasimme otteluun Lightningin suurilukuista kotivoittoa ja näin myös kävi.

Lightning voitti ottelun 4-0 lukemin ja lähetti näin Islandersin valmistautumaan tulevaan kauteen.

Veikkaushuone 

Vuonna 2006 perustettu Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Yritys tarjoaa uusille asiakkailleen loistavan 100% talletusbonuksen ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Uusille asiakkaille tarjolla 100% talletusbonus

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

 

Siirry tästä Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

St. Louis Blues – Dallas Stars

6. osaottelu: St. Louis Blues johtaa ottelusarjaa 3-2.

Scottrade Centerissä on tuleva yönä edessä kuolemanpeli vierasjoukkue Dallas Starsille, sillä St. Louis Blues on karannut otteluvoitoissa 3-2 johtoon ja vain voitto pelastaa Starsin legendaariseen game seveniin.

Viime ottelu pelattiin Starsin kotiareenalla American Airlines Centerissä ja tuossa kohtaamisessa Blues oli ottelun täydellinen isäntä, kun vierasjoukkue korjasi voiton numeroin 4-1.

Bluesin kotipyhätössä pelattu viimeisin ottelu päättyi Starsin 3-2 -vierasvoittoon jatkoajan turvin. Tulevan yön kamppailu tulee varmasti olemaan tasainen vääntö, mutta me uskomme Bluesin voittokulkueeseen ja siihen, että Starsin yli yrittäminen kostautuu. Tästä syystä lyömme otteluun Bluesin kotivoiton hyvällä kertoimella.

Kerroin poimitaan tänään uuden yhteistyökumppanimme Veikkaushuoneen tarjonnasta.

Valintamme: St. Louis Blues 2.01

NHL 9.5

 

Aiheeseen liittyvät uutiset