NHL-finaali 30.5: Penguins vs. Sharks

NHL on tullut viimeiseen vaiheeseen. Pittsburgh Penguins ja San Jose Sharks kohtaavat finaalissa ja viimeistään kesäkuun puolessa välissä tiedetään kumpi on vahvempi osapuoli. Ensi yönä karavaani lähtee liikkeelle ja me ollaan mukana heti alusta lähtien.

NHL-maailma elää nyt kauden hienointa aikaa, kun kaksi joukkuetta on jäljellä ja viimeistään kesäkuun puolessa välissä nähdään kumpi joukkue saa nimensä Stanley Cup -pokaaliin.

Ottelusarja starttaa Pittsburghista, jossa kotijoukkue Penguins saa vastaansa kylmän hailauman San Josesta. Ensimmäinen ottelu on aina arvoituksia täynnä, sillä on vaikeaa nähdä ilman kristalliapalloa kumpi ottaa kuskinpaikan.

Me kuitenkin otamme oman heiton tulevaisuuteen ja toivon mukaan ottelusarja lähtee liikkeelle rahakkaisissa merkeissä.

Penguins on kokenut finaalitunnelmaa ennenkin ja joukkueen nimi on laitettu jo kolmeen kertaan kaikkien himoitsevan pokaalin kylkeen. Sharks taas on pelannut NHL-kaukaloissa 25 vuoden ajan ja nyt ensimmäistä kertaa joukkueen historian aikana hailauma on Stanley Cupin  -finaaleissa mukana.

Molemmissa joukkueissa riittää taitoa ja etenkin sitä kuuluisaa taistelutahtoa. Penguins oli vielä viisi kuukautta sitten itäisen konferenssin peräpäässä ja nyt joukkue on raivannut tiensä finaaleihin. Tämä osoittaa vain ja ainoastaan sen, että joukkueen usko ei loppunut missään vaiheessa.

Penguinsin päävalmentajan vaihdos vaikutti asiaan tietysti, mutta pelaajista kaikki lähtee, sillä he tekevät duunia kaukalon sisällä. Penguins on siis tulevaan taisteluun valmis.

Sharksin puolella joukkue on monena vuonna pudonnut pudotuspelien ensimmäisellä tai toisella kierroksella lauluun, joten joukkue on takuuvarmasti valmis sotaan kannusta.

Penguinsin maalilla aloittaa sensaatiomaisesti pelannut nuorukainen Matt Murray ja Sharksin tolppien välissä jatkaa vahvasti koko pudotuspelikevään pelannut Martin Jones.

Molemmissa päädyissä nähdään hyvässä vireessä olevat maalivahdit, joten tältä osin ottelusta voi odottaa vähämaalista kamppailua. Kolikolla on aina kuitenkin kääntöpuolensa. Molempien joukkueiden hyökkäyskalusto on sitä luokkaa, että kaikki voi muuttua hetkessä, kun supertähdet pääsevät vauhtiin.

Finaali ja etenkin sen ensimmäinen kohtaaminen on varmasti tarkastelua ja toisen joukkueen niksien opettelua, joten huomen aamulla ollaan viisaampia ja katsotaan oltiinko me oikeassa betsien suhteen.

Tulevaan otteluun kertoimet poimitaan uuden yhteistyökumppanimme Coolbetin listoista.

 

Valintamme

Alle 4,5 maalia 2.35

Joe Pavelski 5.25 (tekee ainakin yhden maalin)

Joonas Donskoi yli 0,5 pistettä 2.30

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Coolbetin tarjous talteen tästä!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset