NHL-finaali 4.6: Sharks vs. Penguins

Yöllä mennään jälleen NHL-kaukaloissa ja edessä on finaalisarjan kolmas kohtaaminen. Pittsburgh Penguins piti pintansa kahdessa ottelussa kotiareenallaan, mutta nyt siirrytään San Joseen katsomaan Sharksin terrorisointia SAP Centerissä.

NHL jatkuu yöllä täydellä ryminällä muutaman päivän tauon jälkeen, kun San Jose Sharks ja Pittsburgh Penguins kohtaavat kolmatta kertaa finaalisarjan merkeissä. Kaksi ensimmäistä ottelua pelattiin pingviinien kotiareenalla ja näissä otteluissa Penguins oli vahvempi osapuoli.

Nyt karavaani siirtyy ensimmäistä kertaa San Joseen ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa Sharksin kotiareenalla SAP Centerissä tullaan näkemään todellinen hullunmylly.

Sharks on tällä hetkellä jo hieman puun ja kuoren välissä, sillä jos Penguins pystyy voittamaan yöllä ottelun on hailauman mahtava kausi on saamassa todella ikävän kolauksen, kun finaalisarja menee täysin pingviinien komennossa.

Ottelu on vasta edessä, joten ei heitellä vielä piruja seinille, sillä Sharks ei todellakaan ole vielä valmis luovuttamaan mitään, vaikkakin on pakko myöntää, että Penguins oli huomattavasti parempi aiemmissa kohtaamisissa.

Nyt tilanne alkaa jälleen nollista ja Sharksin on nyt vaan löydettävä se sisäinen raivo, jotta tästä finaalisarjasta saadaan vielä aikaan historiankirjoja värisyttävä taisto.

Sharks sai tänään ikäviä uutisia, kun joukkueen yksi syömahammas Tomas Hertl joutuu jättämään tulevan ottelun väliin alaraajavamman takia. Nuorukainen on kyllä pystynyt luistelemaan, mutta pelaamista taiturin jalka ei tällä hetkellä kestä.

Ruotsalaishyökkääjä Merkel Karlsson nousee Sharksin ykkösketjuun Hertlin paikalle Joe Thorntonin ja Joe Pavelskin rinnalle. Muuten joukkue lähtee samalla kokoonpanolla tulevaan otteluun. Hertl on ollut Sharksin yksi vahvimpia pelaajia ylivoimissa pudotuspelikevään aikana, joten saa nähdä ketä ottaa nuorukaisen paikan tuossa viisikossa.

Penguinsin-leiristä ei ole ilmaantunut mitään muutoksia, joten päävalmentaja Mike Sullivan ei ole muokkaamassa voittavaa joukkuetta mihinkään suuntaan.

Sharks tulee varmasti olemaan kotihallissaan vahvempi ja ennen kaikkea aggressiivisempi pelaamisen suhteen, joten toivon mukaan ottelusta on tulossa tasokas vääntö. Me lähdemme betsien osalta rohkeasti Sharksin kelkkaan ja aamulla katsotaan, mitä jää viivan alle.

Valintamme

Sharks 2.35

Merkel Karlsson yli 0,5 pistettä 3,75

 

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

 

Coolbetin tarjous talteen tästä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset