NHL-finaali 6.6: Sharks vs. Penguins

Yöllä mennään jälleen NHL-kiekon mukaan ja edessä on finaalin neljäs taisto. San Jose Sharksin SAP Center luo tunnelman ja Pittsburgh Penguins vie tällä hetkellä ottelusarjaa 2-1. Sharks oli viime ottelun kuningas Joonas Donskoin komealla jatkoaika osumalla. 

Yö on jälleen hyvä pyhittää jääkiekolle. Kesä alkaa hiljalleen olla parhaimmillaan, joten mikäs sen mukavampaa kuin viettää yö NHL-finaalin tykityksen keskellä.

San Jose Sharksin kotihalli SAP Center toimii päänäyttämönä ja kaikkien tuntema Metallica laittaa hallin eloon ennenkuin Sharks ja Pittsburgh Penguins valtaavat kaukalon.

Sharks pystyi viime kohtaamisessa heräämään horroksesta ja joukkue taisteli voiton kotiyleisön riemuksi, joten tulevaan otteluun joukkueen on varmasti helpompi valmistautua, kun kotihallin finaaliavaus sujui täydellisesti.

Ottelun suuri sankari oli suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi. Raahesta suureen maailmaan lähtenyt hyökkääjä pääsi yllättämään Penguins-vahti Matt Murrayn täydellisesti tarkalla rannelaukauksellaan, kun jatkoaikaa oli takana reilut 12 minuuttia.

Jatkoaika voitto on mennyttä elämää, mutta tuo voitto saattoi vihdoinkin sytyttää Sharksin taisteluun. Joukkue oli kahdessa ensimmäisessä ottelussa lähes kohmeessa, mutta kotihallin polttava tunnelma sai joukkueen olemaan jälleen ME.

 

Ottelun betsivalinnat

 

Shark yli 2,5 maalia 1.88 (mukaan lukien jatkoaika)

Joonas Donskoi yli 1,5 pistettä 5.00

 

 

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset