NHL-finaali 9.6: Penguins vs. Sharks

Ensi yönä mennään jälleen NHL-puolella ja tilanne finaalisarjassa on todella mielenkiintoinen. Pittsburgh Penguins johtaa ottelusarjaa 3-1 ja oikeastaan vain ihme voi enää pelastaa San Jose Sharksin.

NHL-puolella on kausi lähestymässä loppua ja ensi yönä pelattava viides finaaliottelu saattaa jäädä kauden viimeiseksi otteluksi, mikäli tahtipuikko pysyy edelleenkin Pittsburgh Penguinsin kädessä.

Karavaani siirtyy jälleen Pittsburghiin ja kotijoukkueena toimiva Penguins on ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa yksi voitto vastustaja San Jose Sharksista aloittaa täydelliset hulinat Consol Energy Centerissä.

Koko finaalisarja on kulkenut lähes minuutti minuutilta pingviinien komennossa. Sharks ei ole missään vaiheessa sarjan aikana saanut viisikkopelaamistaan kuntoon. Joukkueen omalta alueelta kiekollisena lähdöt ovat välillä vaikuttaneet alasarjakiekkoilun tasolta, sillä Penguinsin pelinopeus ja karvaus on tällä hetkellä valovuosia Sharksia edellä.

Sharks pelaa tulevana yönä niin veitsi kurkulla, että mikäli joukkue haluaa edelleen jatkaa kauttaan on tapahduttava jotain ihmeellistä, sillä Sharks ei ole finaalisarjassa kertaakaan edes johtanut yhtään ottelua.

Penguins on jokaisessa ottelussa aloittanut maalinteon ja vaikka Sharks voittikin yhden ottelun nousi joukkue tuolloin ottelussa tasoihin ennen varsinaisen peliajan päätöstä ja korjasi voiton lopulta jatkoajan kautta.

Penguins on edellä lähes jokaisella mittarilla mitattuna ja kylmä fakta taitaa olla, että hailauman eväät tähän kauteen on syöty viimeistä murua myöten.

Sharksin tähtisikermä hyökkäyspään osalta ei ole missään vaiheessa finaalisarjan aikana loistanut muuta kuin poissaolollaan. Hairyhmän kapteeni Joe Pavelski on paukuttanut pudotuspelikevään aikana jo 13 maalia, mutta finaalisarjassa yhdysvaltalaishyökkääjä tehot ovat nollia täynnä.

Sharksin joukkueesta esiin voidaan nostaa ainoastaan maalivahti Martin Jones. 26-vuotias kanadalaisvahti on pitänyt kaikissa kohtaamisessa Sharksia pystyssä ja hänen ansiostaan hailauma on pystynyt edes hiukan laittamaan Penguinsille vastaan sarjan aikana.

Penguinsin pelaamisessa on yksi asia ylitse Sharksin. Joukkue on jokaisessa ottelussa takonut kiekkoa kohti Sharksin maalia mahdottomistakin paikoista ja tässä saattaa olla juurikin se avain voittoon, mitä hailaumankin olisi pitänyt yrittää aktiivisemmin.

Penguinsin maalilla Matt Murray on ollut vaikeissa hetkissä mies paikallaan ja Penguinsin tiivis puolustus on hoitanut loput Sharksin lähentelyt.

Meidän mielestä NHL-kausi 2015-2016 laitetaan tulevana yönä pakettiin ja Consol Energy Centerissä nähdään, kun Sidney Crosby nostaa Stanley Cup -pokaalin päänsä yläpuolelle.

Valintamme

Penguins 2.15

Patric Hörnqvist yli 0,5 pistettä 1.97 (mukaan lukien jatkoaika)

Sharks alle 1,5 maalia 2.80

 

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Coolbetin tarjous talteen tästä!

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset