NHL-kausi alkaa 5.10.2017!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

NHL-kausi alkaa 5.10.2017. It is October, in fact. Nyt on aika käydä laittamassa kausivedot sisään ja ottaa kaikki ilo irti maailman parhaasta jääkiekosta!

NHL-kausi alkaa: Kausi vedot sisään

NHL:n runkosarja starttaa toden teolla 5.10.2017 varhaisaamussa, kun kiekko tippuu jäähän Winnipeg Jetsin ja Toronto Maple Leafsin välisessä ottelussa. Suomalaisittain onkin siis tarjolla heti kärkeen kiinnostava ottelu, kun viime kaudella sensaatiomaisesta maaleja mättänyt Patrik Laine on tulessa.

Patrik Lainetta pääsee veikkamaan maalipörssin kuninkaaksi 7.50 kertoimella. Bookkerin puolella on siis todettu, että Laine on toiseksi todennäköisin Maurice ”Rocket” Richard Trophyn voittaja. Viime kaudella pytyn napannutta Sidney Crosbya pääsee veikkaamaan 10.00 kertoimella kuten myös venäjän ykköspyssy Alexander Ovechkinia.

Voisi olla paikallaan ottaa koko tämän edellä mainittu kolmikko peleille, sillä nämä ovat ehkä kuitenkin ne todennäköisimmät menestyjät ja jokaisen henkilökohtainen kerroin sen verran korkea.

Kuka vie kannun?

Yhteensä tuolloin torstaina pelataan neljä matsia, joissa myös viime kauden mestari Pittsburgh Penguins avaa oman kautensa. Penguins on edelleen kertoimien valossa suurin suosikki toistamaan tekonsa ja saakin mestaruuskertoimekseen 9.50.

Muita lähimpiä haastajia ovat Tampa Bay Lightning (12.00) Edmonton Oilers (12.75) ja Washington Capitals (13.00). Jos haluaa muutaman haun laittaa tulille, ovat muun muassa Chicago Blackhawks (17.00), Boston Bruins (22.00) ja Los Angeles Kings (28.00) historiassaan menestyneet näissä karkeloissa.

Tarjolla lukuisia eri kohteita

Coolbetilla on tarjolla käytännössä kaikki mahdolliset voittaja-vedot, joten voit lähteä veikkaaman vaikka runkosarjassa eniten pisteitä tehnyttä ruostalaista. Myös tehopisteiden total o/u rajoja on tarjolla reilusti, joten jos on vahva hunchi jonkun kaverin menestyksestä tai floppaamisesta, voit käydä tämän mukaisesti häntä veikkaamassa.

Näistä kausivedoista saaa varmasti mukavan lisän NHL:n seuraamiseen! Alta pääset mukaan!

Tästä NHL:n kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset