NHL 16.10: Yöllä luvassa kunnon overtalkoot!

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Tulevan yönä on jälleen edessä NHL-otteluita ja kierroksella pelataan kolme kamppailua. Me lähdemme yöhön rohkeasti overtalkoot mielessä ja maanantai aamulla hymyillään porukalla.

NHL:ssä on jälleen luvassa seurattavaa yövalvojille. Kierroksella pelataan vain kolme ottelua, mutta kyllä betsattavaa löytyy hyvin, jotta lisäjännitys otteluihin on taattua.

Meidän ajatuksemme on tänään overtalkoot ja tuon ajatuksen pohjalta lähdemme hakemaan yöltä mukavaa tuplaa, jotta huomenna alkava uusi viikko olisi alusta lähtien täyttä hymyä, kun astelee pankin kautta viikon askareihin.

Edmonton Oilers – Buffalo Sabres

Valinta: Yli 5,5 maalia 2.05

Edmontonin uudessa Roger Placessa oli kaudenavauksessa täydellinen maalisirkus, kun uudistunut Oilers kaatoi Calgary Flames. Tulevassa ottelussa öljymiehet kohtaavat Buffalo Sabresin ja ottelusta voidaan hyvällä omalla tunnolla odottaa overtalkoita.

Oilers on hirmuisessa iskussa kapteeninsa Connor McDavidin johdolla. Nuorukainen on kahteen otteluun taputellut jo tehot 3+3, joten lentoa on luvassa.

Sabres on pelannut kauden aikana vasta yhden ottelun ja tuossa matsissa Montreal Canadiens haki pisteet Buffalosta 4-1 lukemin.

Sabres kärsii pahoista loukkaantumisista, sillä hyökkäyspäästä ovat poissa Jack Eichel ja Evander Kane. Kesän aikana Buffaloon saapunut Kyle Okposo on saanut polvivammansa selätettyä ja mies pukee tulevassa kohtaamisessa ensimmäisen kerran uuden seuran pelipaidan ylleen.

Okposon mukaan tuleminen voi saada Sabresinkin mättämään maaleja, joten runsas maalinen kohtaaminen voi hyvinkin olla tulossa. Viime kauden kohtaamisessa Edmontonin maaperällä ottelu päättyi Oilersin 4-2 -voittoon.

New York Islanders – Anaheim Ducks

Valinta: Yli 4,5 maalia 1.60

Voita NHL-matka ja tapaa New York Rangersin pelaajia!

Tästä Coolbetin NHL-kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset