NHL: Nappaako Oilers pisteet Kaliforniasta?

Loistavasti kautensa aloittanut Montreal matkaa Pittsburghiin ja Kaliforniassa Ducks isännöi Oilersia. Edellä mainittuihin otteluihin löytyy myös mukavasti pelattavaa, joten napataan pelikassaan täydennystä!

Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens

Valinta: Montreal Canadiens (2,80)

Valinta: 1. erän maalit yli 1,5 (2,24)

Sidney Crosbyn tähdittämä Penguins kohtaa kotipelissään tasaisen vahvan Montrealin. Pittsburghin peli on ollut viimeaikoina parempaa kuin alkukaudesta, mutta samalla myös kovin ailahtelevaa.

Viidestä viime pelistä Montreal on voittanut neljä ja taipunut vain kerran jatkoajalla Ottawalle. Vierasjoukkue ei päästä vastustajiaan helpolla ja uskomme että Canadiens ottaa pisteet mukaansa varsinaisen peliajan päätteeksi.

Anaheim Ducks – Edmonton Oilers

Valinta: Anaheim Ducks (1,83)

Valinta: Osuma tyhjään maaliin Kyllä (3,70)

Historian surkeinta alkukautta pelannut Anaheim on vihdoin alkanut parantamaan peliään ja onnistunut samalla kartuttamaan pistesaldoaan

Edmontonissa tilanne näyttää päinvastaiselta: McDavid loukkaantui ja on sivussa useita kuukausia. Tämä näkyy myös joukkueen otteissa,  sillä nuori tähtipelaaja oli tärkeässä roolissa joukkueessaan ja nyt loistaa ainoastaan poissaolollaan.

Uskomme että kamppailusta tulee tasaväkinen, mutta kotijoukkueen parantuneet otteet takaavat pistepotin jäämisen kotikaukaloon.

Aiheeseen liittyvät uutiset