NHL-pudotuspelit: MSG herää eloon!

Viime yön NHL-kierros oli meiltä lähes täydellinen suoritus, kun vedot tulivat kotiin 2/3. Kierroksen suurin kerroin poimittiin Washington Capitalsin kahden maalin voitosta ja toinen osuma tuli Minnesota Wildin henkiin heräämisestä. 

New York Rangers – Pittsburgh Penguins

3. osaottelu: Ottelusarja tasan 1-1

Rangers -1,5 3.90

New York Rangersin ja Pittsburgh Penguinsin välinen ottelusarja rantautuu ensi kertaa New Yorkiin. Penguins hallitse joukkueiden ensimmäistä kohtaamista, mutta toisessa ottelussa myös Rangers pääsi irti telineistä.

Rangersin ensimmäinen playoff-ottelu ei ollut missään tapauksessa sitä Rangersiä, mitä tällä kaudella on totuttu näkemään. Toisessa kohtaamisessa joukkue pääsi kuitenkin pelirytmiin kiinni ja alkoi toteuttaa omaa peltyyliään ja sain näin Penguinsin lähes aseettomaksi.

Nyt Rangers pääsee ensimmäistä kertaa kokemaan kotihallin keväthuuman ja se huutomyrsky mikä Madison Square Gardenista lähtee siivettää joukkueen lentoon tulevassa ottelussa.

Chicago Blackhawks – St. Louis Blues

4. osaottelu: St. Louis Blues johtaa ottelusarjaa 2-1

Yli 59,5 laukausta kohti maalia 1.85 (normaali peliaika)

Tässä ottelusarjassa tullaan lähes takuuvarmasti näkemään seitsemäs kohtaaminen, sillä nämä kaksi ryhmää ovat niin tasaisia, että on todella vaikea lyödä rahojaan oikeastaan kummallekaan.

Viime kohtaaminen meni vierasjoukkue St. Louis Bluesin voittosarakkeeseen, mutta ottelu olisi voinut kääntyä ihan kummalle tahansa. Tässä ottelusarjassa on vauhtia, taitoa ja etenkin sitä kuuluisaa voitonhalua molemmissa joukkueissa ja se näkyy laukauksissa todella hyvin.

Viime ottelussa Blackhawks laukoi 46 kertaa ja Blues viritteli 36 lämäriä. Tästä syystä me lyömme tulevaan koitokseen yli 59,5 laukauksen kokonaismäärää ja vielä kohtuu hyvällä kertoimella.

Nashville Predators – Anaheim Ducks

3. osaottelu: Nashville Predators johtaa ottelusarjaa 2-0

Lopputulos: 3-2 20.00 (normaali peliaika)

Nashville Predators on tässä ottelusarjassa ottanut kuskinpaikan ja nyt joukkue pääsee ensikertaa kotihalliinsa. Molemmat edelliset kohtaamiset ovat päättyneet Predatorsin 3-2 voittoon varsinaisella peliajalla, joten koitetaan rohkeasti toistuuko historia myös tulevassa ottelussa.

Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning

4. osaottelu: Tampa Bay Lightning johtaa ottelusarjaa 2-1

Tyler Johnson 4,70 (tekee ainakin yhden maalin)

Detroit Red Wings keräsi joukkonsa viime ottelussa ja päihitti Tampa Bay Lightningin puhtaasti 2-0 luvuin.

Lightning-ryhmä on nyt saatu ärsytettyä, joten tästä syystä me haemme tähän otteluun maalintekijää. Meidän valintamme tulee juurikin vierasjoukkueen pukukopista, kun nimi Tyler Johnson nostetaan häkintekijäksi.

25-vuotias jenkkihyökkääjä on ollut hirmuisessa iskussa tässä sarjassa. Ykköskentän johtaja on nakuttanu teho 2+4 ja nyt hieman ärsytettynä verkko toivon mukaan heiluu Red Wings päädyssä.

 

Kertoimet poimittu Unibetiltä!

 

Täältä lisää betsejä!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset