NHL-pudotuspelit: Ratkaisun makua!

NHL-pudotuspelit ottavat jälleen yövalvojat mukaansa ja edessä on kolmen ottelun kierros. Kaikissa kolmessa ottelusarjassa toinen osapuoli on ollut kuskinpaikalla kahdessa kohtaamisessa ja tulevana yönä saattaa ilmassa roikkua jo ratkaisun makua. 

Philadelphia Flyers – Washington Capitals

3.osaottelu: Washington Capitals johtaa ottelusarjaa 2-0

Capitals -1,5 3.10

Washington Capitals on jatkanut siihen mihin runkosarja päättyi. Joukkueen peruspelaaminen ja kokonaisvaltainen kentänhallinta on monta askelta Philadelphia Flyersia edellä. Capitals oli kotihallissaan oikeastaan täysin pitelemätön, mutta nyt karavaani pysähtyy ensimmäistä kertaa Philadelphiaan.

Flyers on varmasti otteluun valmiimpi kotihallissaan, mutta Capitals on vaan ollut niin vakuuttava kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa, että on vaikea uskoa Flyersin saumoihin.

Tuleva ottelu tulee olemaan Flyersin kannalta täynnä paineita, sillä joukkueen olisi nyt otettava se avausvoitto tai muuten Capitals menee menojaan. Me uskomme, että Flyersin kattila ei kestä tätä painetta ja Capitals tulee korjaamaan ottelusta selvän voiton.

Minnesota Wild – Dallas Stars

3.osaottelu: Dallas Stars johtaa ottelusarjaa 2-0

Wild 2.15 (jatkoaika mukaan lukien)

Dallas Stars on ollut tämän ottelusarjan valtias, mutta nyt joukkueet siirtyvät ensi kertaa Minnesotaan. Wild oli jo runkosarjassa huomattavasti pirteämpi ilmestys kotihallissaan kuin vieraissa, joten tässä ottelusarjassa saatetaan tuleva yönä nähdä pieni rytmin muutos.

Wild pystyy parempaan ja pienellä tuurilla joukkue saa maalejakin toivon mukaan aikaiseksi. Kotiyleisö antaa nyt ensikertaa Wildille sen kuuden pelaajan jäälle ja joukkue syttyy taisteluun tässä ottelusarjassa.

San Jose Sharks – Los Angeles Kings

3. osaottelu: San Jose Sharks johtaa ottelusarjaa 2-0

Joe Pavelski 3.75 (tekee vähintään 2 pistettä)

San Jose Sharks näytti heti kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa Los Angeles Kingsille kaapin paikan. Sharks varasti voitot vieraskentältä ja nyt joukkue pääsee kotihalliinsa riehumaan oikeen urakalla.

Yhdysvaltalaishyökkääjä Joe Pavelski on ollut ottelusarjassa hirmuisessa iskussa. Ensimmäisessä kohtaamisessa mies heilutti kahdesti Kingsin verkkoa ja toisessa kohtaamisessa 31-vuotias joukkueen kapteeni keräsi tehot 1+1.

Pavelskin vähintään kahden pisteen illan todennäköisyys korostuu entisestään kotihallissa, sillä nyt Sharks pääsee ensikertaa pudotuspeleissä esiintymään kotiyleisölle ja tämä saattaa nostaa joukkueen suoritustasoa entisestään.

 

Kertoimet poimittu Unibetiltä!

 

Täältä lisää betsejä!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset