NHL-pudotuspelit: Let’s go NY Rangers!

NHL-kiekko on valmiina ottamaan faninsa mukaan tänään jo 22.00 alkaen, kun Pittsburgh Penguins ja New York Rangers starttaavat kierroksen käyntiin. Yön pikkutunneilla alkaa vielä muutama ottelu, joten vedonlyönnin kannalta pelattaa löytyy runsaasti.

Pittsburgh Penguins – New York Rangers

5. osaottelu: Pittburgh Penguins johtaa sarjaa 3-1.

Rangers 2.55 (jatkoaika mukaan lukien)

Tämän illan vierasjoukkue New York Rangers alkaa olla tiukan paikan edessä, sillä Pittsburgh Penguins johtaa ottelusarjaa 3-1 ja nyt jos koskaan Manhattanin-ylpeyden on herättävä taistoon.

Penguins on ollut lähes jokaisessa ottelussa kentän kuningas, sillä Rangers ei ole pystynyt rikkomaan pingviini-ryhmän vahvaa peruspelaamista kuin kerran. Viime ottelussa Penguins ei jättänyt Rangersille mitään mahdollisuuksia, kun New Yorkissa pelattu ottelu päättyi vierasjoukkueen selvään 5-0 -voittoon.

Rangersin oljenkorsi alkaa olla todella hento, mutta tämä joukkue on ennenkin noussut 3-1 -ottelusarja tilanteesta voittajaksi, joten kaikki on vielä mahdollista.

Homma ei todellakaan tule olemaan helppo, mutta tulevassa ottelussa Rangers ei tule vielä lähtemään lomille, sillä kaikkia kortteja ei ole vielä käännetty tässä sarjassa.

Rangers pystyy kyllä parempaan ja oikeastaan hieman paremmalla tuurilla joukkue pystyy voittamaan, kunhan kiekko alkaisi hiljalleen myös pomppia toiseenkin suuntaan.

Rangersin päävalmentaja Alain Vigneault on vaativa valmentaja ja hän kyllä saa tämän ryhmän vielä lentoon. Rangers on jokaisessa keskinäisessä ottelussa yrittänyt päästä Penguinsin pelaajien ihon alle kovilla taklauksilla, mutta tämä ei selvästikään ole murtanut pingviinejä.

Rangers on tehnyt viimeiseen kahteen otteluun vain yhden maalin, joten tulevassa ottelussa joukkueen on pystyttävä parempaan vaikka väkisin.

Penguinsin puolustuslinja ja maalivahti pelaaminen on kuitenkin ollut niin kovalla tasolla, että Rangersin tie kohti maalia ei tule olemaan helppoa.

Kaikki ennakko-asetelmat puoltavat selvää koivoittoa, mutta meidän papereissa on vielä toivoa Rangersille.

Ottelu tulee olemaan Rangersille tulos tai ulos, joten me lähdemme hyvän kertoimen perässä hakemaan vierasvoittoa jatkoajan turvin.

 

Muut valinnat: 

Anaheim Ducks – Nashville Predators

5. osaottelu: Ottelusarja tasan 2-2.

Yli 4,5 maalia 1.82

 

Chicago Blackhawks – St. Louis Blues 

6. osaottelu: St. Louis Blues johtaa ottelusarjaa 3-2.

Blues yli 2,5 maalia 2.43

 

Kertoimet poimittu Unibetiltä.

 

Täältä lisää betsejä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset