NHL-vihjeet 10.11: Maalintekijät haltuun!

Eilisen yön ainoasta NHL-ottelusta otettiin Anaheim Ducksin maalintekijä Chris Stewart kiinni komealla kertoimella, joten nyt lähdetään rohkeasti hakemaan ensi yön massiiviselta 12 ottelun kierrokselta pelkkiä häkintekijöitä.

New York Rangers – Carolina Hurricanes

Maalintekijä: Derick Brassard 3.50 (tekee ainakin yhden maalin)

New York Rangersin ykköskentän johtaja on muutaman ottelun viettänyt hiljaiseloa maalien suhteen, mutta toivon mukaan Rick Nashin paluu sytyttää Derick Brassardin lentoon maalin muodossa.

New Jersey Devils – St. Louis Blues

Maalintekijä: Adam Henrique 4.00 (tekee ainakin yhden maalin)

New Jersey Devils on kotonaan voittanut viimeiset kolme ottelua. Nyt vastus tulee olemaan todella kova, mutta luottoa joukkueen iskukykyyn löytyy edelleen. Tästä syystä hyvässä maalivireessä oleva Adam Henrique napsahtaa lappuun mukaan.

Philadelphia Flyers – Colorado Avalanche

Maalintekijä: Claude Giroux 3.50 (tekee ainakin yhden maalin)

Joukkueet mittelevät paremmuudestaan ensimmäistä kertaa tämän kauden aikana. Viime kaudella joukkueet kohtasivat toisensa kertaalleen ja tuolloin ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen 3-3.

Flyersin kapteeni Claude Giroux iske viime kauden taistossa kahdesti laatan Colorado Avalanchen reppuun ja toivottavasti historia toistaan itseään ja verkko heiluu jälleen Girouxin toimesta.

Dallas Stars – Toronto Maple Leafs

Maalintekijä: Patrick Sharp 3,00 (tekee ainakin yhden maalin)

Dallas Stars on tällä hetkellä NHL:n kuumin joukkue. Ykkösnyrkki Tyler Sequin, Jamie Benn ja Patrick Sharp on ollut lähes pitelemätön kolmikko alkukauden aikana.

Sequin ja Benn keikkuvat pistepörssin kärkisijoilla ja kenttäkoostumuksen kolmaslenkki Sharp nauttii illasta toiseen näiden kahden taikurin luomista maalipaikoista.

Viime ottelussa Sharp iski Starsin avausmaalin, kun joukkue voitti vieraissa Detroit Red Wingsin. Viimeiseen kahteen otteluun Sharp on iskenyt maalin ja toivon mukaan hyvä maaliputki saa ensi yönä jatkoa.

Aiheeseen liittyvät uutiset