NHL-vihjeet 12.11: Maalivahtien juhlapäivä

NHL:ssä pelataan 12 ottelun kierros. Toimituksemme kävi kierrosta läpi ja seuraavat kohteet löysivät tiensä lapulle.

Boston Bruins – Colorado Avalanche

Valinta: Matt Duchene 4.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Colorado Avalanche on ollut pahasti tuuliajolla koko alkukauden. Joukkueen riveistä löytyy huipputason pelaajia, mutta homma ei vaan ota onnistuakseen odotetulla tavalla.

Joukkue majailee tällä hetkellä läntisen konferenssin toiseksi viimeisellä paikalla ja kaudesta on tulossa todella raskas, mikäli homma ei lähde kulkemaan kohta todenteolla.

Avalanche voitti viime ottelunsa, kun joukkue haki tyylipuhtaan 4-0 vierasvoiton Philadelphia Flyersista. Lumivyöry kaartin hyökkäyspään kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Matt Duchene iski ottelussa kahdesti kiekon Flyers verkkoon.

22-vuotias kanadalaishyökkääjä on nyt iskenyt kahteen viimeiseen vierasotteluun kolme maalia ja tuleva yönä tämä putki saa jatkoa.

New York Rangers – St. Louis Blues

Valinta: Alle 4,5 maalia 2,45 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

New York Rangersilla menee tällä hetkellä todella lujaa. Alla on kuuden ottelun tappioton putki ja joukkueesta huokuu todella kova itseluottamus illasta toiseen.

Rangersin kotiottelut ovat olleet suhteellisen vähämaalisia, kuten myös viimeiset St. Louis Bluesin vierasottelut.

Ottelusta on tulossa todellinen maalivahtien taisto, kun Rangersin tolppien välissä Henrik Lundqvist ja Bluesin päädyssä oleva Jake Allen ottavat toisistaan mittaa.

Vierasjoukkueen Allen on pitänyt nollansa nyt kahdessa viimeisessä vierasottelussa. Blues haki ensin 4-o vierasvoiton Nashville Predatorsista ja edellisyönä joukkue nujersi New Jersey Devilsin vieraissa luvuin 2-0.

Kotijoukkueen puolella Lundqvist on viimeiseen kolmeen kotiotteluun päästänyt vain kolmesti kiekon selkänsä taakse. Edellisenä yönä ruotsalaisvahti nollasi Carolina Hurricanesin, kun Rangers voitti ottelun kotonaan 3-0.

Lähdemme hakemaan rohkeasti vähämaalista kamppailua huippukertoimen turvin.

 

Muut:

Arizona Coyotes – Edmonton Oilers

Leon Draisaitl 3,75 (tekee ainakin yhden maalin)

Ottawa Senators – Vancouver Canucks

Bobby Ryan 3,30 (tekee ainakin yhden maalin)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset