NHL-vihjeet 15.11: Rangersin voittoputki jatkuu?

Yön NHL-kierros tarjoilee vedonlyöjille muutaman ottelun. New Yorkissa Rangers saa vieraita Torontosta ja Chicagossa Blackhawks isännöi Calgary Flamesiä.

New York Rangers – Toronto Maple Leafs

Valinta: Rangers 1.79

Kotijoukkue New York Rangersin juna kulkee tällä hetkellä vakuuttavasti voittojen tietä.

Joukkueen voittoputki on nyt jo kahdeksan ottelun mittainen ja suoranainen ihme täytyy tapahtua ensi yönä, mikäli Toronto Maple Leafs pystyy hakemaan pisteet pois Madison Square Gardenista.

Rangers pelasi eilen tiukan ottelun Ottawa Senatorsin vieraana. Kamppailu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen lukemiin 1-1 ja kun jatkoaikakaan ei tuonut ratkaisu oli edessä voittomaalikilpailu.

Kisassa vierasjoukkue Rangers oli parempi Dan Boylen ratkaisun myötä ja pisteet matkasivat Manhattanille.

Maple Leafs on myös alkanut saamaan pelijuonesta kiinni ja tällä hetkellä joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo tämän kauden aikana ja tuolloin Rangers oli kotikentällään parempi luvuin 3-1.

Rangersin kaikista maaleista vastasi tuolloin Mats Zuccarello. Maple Leafsin maalin iski Joffrey Lupul.

Joukkueiden aloittavat maalivahdit yön ottelussa ovat Rangers päädyssä Antti Raanta ja Maple Leafsin putkien väliin liukuu James Reimer.

Kentällä nähdään yön kamppailussa kaksi voittoputki joukkuetta, mutta toimituksemme arvion mukaan Rangers tulee olemaan ottelun vahvempi osapuoli ja pisteet jäävät Manhanttanille.

Chicago Blackhawks – Calgary Flames

Valinta: Blackhawks 1.91

Kotijoukkue Chicago Blackhawks on ottelun ehdoton suosikki. Intiaantiryhmä haki viime yönä todella ison päänahan, kun joukkue kukisti vieraissa St. Louis Bluesin 4-2.

Calgary Flames tulee myös yön kamppailuun voitto alla, sillä joukkue kukisti edellisyönä vieraissa Washington Capitalsin jatkoajan jälkeen. Samalla Flames katkaisi kahden ottelun tappioputkensa.

Flames hyökkääjä Sean Monahan oli joukkueen sankari, sillä jatkoaikaa oli pelattu vain vajaa kaksi minuuttia, kun punalamppu syttyi Capitals päädyssä ja Flames kruunattiin voittajaksi 3-2 lukemin.

Blackhawks ja Flames kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa kuluvan kauden aikana. Joukkueet ovat olleet todella tasaisen pari viime vuosina, sillä ottelut ovat viimeiset viisi kertaa päättyneet vain maalinerolla.

Intiaanit ovat kuitenkin viime vuosina olleet se vahvempi ryhmä ja toivon mukaan sama tahti jatkuu tulevana yönä.

 

Muut:

New York Rangers – Toronto Maple Leafs

Kevin Hayes 4.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Chicago Blackhawks – Calgary Flames

Artem Anisimov 4.00 (tekee ainakin yhden maalin)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset