NHL-Vihjeet 16.11: Barkov tekee paluun!

Yön NHL-kierros vaikuttaa todella haastavalta ensisilmäyksellä, joten luotamme maalintekijöiden voimaan tulevana yönä. Panthersissa on jälleen aihetta juhlaan, sillä Aleksander Barkov tekee paluun pelaavaan kokoonpanoon.

Florida Panthers – Tampa Bay Lightning

Maalintekijä: Jonathan Huberdeau 4.50 (tekee ainakin yhden maalin)

Florida Panthersissa on tänään juhlapäivä, sillä suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov tekee paluun pelaavaan kokoonpanoon vaikean käsivamman jälkeen.

20-vuotias Barkov tulee olemaan tulevana yönä Panthersin tuki ja turva, kun joukkue haastaa laadukkaan Tampa Bay Lightningin.

Joukkueet kohtasivat toisensa edellisyönä ja ottelu päättyi Panthersin hyväksi voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 5-4.

Yön maalintekijämme tulee Panthers nipusta, sillä Barkovin paluu ykköskentän keskellä herättää takuuvarmasti Jonathan Huberdeaun ja Jaromir Jagrin uuteen lentoon.

Kerroin Huberdeaun maaliin on todella hyvä ja uskomme, että Barkov jakaa yhden namupassin, josta Huberdeau niittaa laatan reppuun.

Montreal Canadiens – Vancouver Canucks

Maalintekijä: Max Pacioretty 2.85 (tekee ainakin yhden maalin)

Kotijoukkue Montreal Canadiens kuuluu NHL:n parhaimpiin joukkueisiin ja ärsytettynä tämä punavalkoinen ryhmä on entistä vaarallisempi.

Canadiens on hävinnyt muutaman ottelun putkeen ja paluu voittokantaan on nyt sen verran iso motivaattori, että Vancouver Canucks tulee olemaan vaikeuksissa.

Vierasjoukkue Canucks on ollut vieraskiertueella jo viiden ottelun ajan ja viidestä ottelusta on raavittuna mukaan vain yksi voitto.

Joukkueen iskukyky ei varmastikkaan ole parhaalla mahdollisella tasolla ja näin ollen nappaamme maalintekijämme Candiensin leiristä.

26-vuotias Max Pacioretty on Canadiensin parhaita maalintekijöitä kuluvan kauden aikana. Jenkkihyökkääjä on viettänyt muutaman ottelun hiljaiseloa maalien suhteen, joten uskomme Paciorettyn ottavan paikan parrasvaloissa tulevassa kamppailussa.

Pacioretty on lisäksi viihtynyt aina hyvin maalintekohommissa, kun Canucks on vieraillut Bell Centerissä, sillä viimeiseen kahteen vierailuun hyökkääjä on iskenyt neljästi kiekon Canucks verkkoon.

Aiheeseen liittyvät uutiset