NHL 18.11: Yö on Capitalsin!

Yön NHL tarjoilee kolme ottelua vedonlyöjille. Meidän ajatuksemme kulkee Detroitin kautta Edmontoniin ja aamulla juodaan voitto kahvit. 

Detroit Red Wings – Washington Capitals

Valinta: Capitals 1.79 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Joukkueet kohtasivat toisensa tasan viikko sitten. Tuossa ottelussa Detroit Red Wings oli lopulta vahvempi osapuoli ja korjasi ottelusta 1-0 -voiton.

Capitals hakkasi ottelussa päätään seinään nimeltä Petr Mrazek, sillä punasiipien maalivahti torjui ottelussa 38 kertaa ja juuri hänen loistavan pelin takia Red Wings vei voiton.

Capitals on saanut huilata viimeiset neljä päivää ja joukkue on päässyt valmistautumaan otteluun Red Wingsiä vastaan huolellisesti.

Detroitin ylpeys taas pelasi viimeksi edellisyönä, kun joukkue kävi tiukan taistelun Ottawa Senatorsia vastaan.

Punasiivet voittivat ottelun lopulta jatkoajalla, kun Tomas Tatar iski ratkaisun ja varmisti joukkueelleen maistuvan vierasvoiton.

Red Wings ja Capitals ovat läpi historian pelanneet aina tiukkoja vääntöjä, joissa maalit ovat olleet vähissä. Historia tuskin tulee muuttumaan tulevassakaan ottelussa, mutta meidän kuppimme kääntyy Capitalsin puolelle.

Capitals on varmasti sisuuntunut viime kohtaamisen maalittomuudesta, joten tähän asiaan joukkue haluaa väkisin uuden suunnan ja suunta löytyy vain ja ainoastaan Mrazekin selän takaa.

Mrazek aloittaa Red Wingsin maalilla, mutta on vaikea uskoa, että hän pelaisi toistamiseen yhtä hyvää ottelua tulivoimaista Capitalsia vastaan.

Edmonton Oilers – Chicago Blackhawks

Maalintekijä: Patrick Kane 2.30 (tekee ainakin yhden maalin)

Edmonton Oilers ja Chicago Blackhawks kohtaavat toista kertaa kuluvan kauden aikana.

Blackhawks vei joukkueitten ensimmäisen kohtaamisen kotihallissaan 4-2. Ottelussa Artemi Panarin iski kahdesti kiekon Oilers verkkoon ja kapellimestari Patrick Kane saalisti tehot 1+3.

Kotijoukkue Oilersin pitäisi olla kaikilla mittareilla tässä ottelussa se heikompi osapuoli, mutta Blackhawksin vieraspelaaminen on ollut sekaisin kuin seinäkello viimeaikoina.

Intiaaniryhmä voitti kyllä viimeisimmän vierasottelunsa, kun joukkue haki St. Louis Bluesista voiton 4-2.

Ennen Blues voittoa Blackhawks hävisi viisi ottelua putkeen vieraissa. Joukkueen peli kulkee kuin juna kotihallissa, mutta vieraissa on vaikeampaa ja tästä syystä emme lähde lyömään Blackhawksin suoraa voittoa Oilersista.

Kohteemme tähän otteluun napsitaan maalintekijä puolelta ja lapulle eksyy Kane.

26-vuotias jenkkihyökkääjä on uskomattomassa seitsemän ottelun maaliputkessa ja tulevassa ottelussa putki tulee jatkumaan takuuvarmasti. Kerroinkin maalille on hilattu yli kahteen, joten Kanen maaliherkkyys on pakko poiminta lapulle.

Muut:

Winnipeg Jets – Vancouver Canucks

Maalintekijä: Alexandre Burrows 4.00 (tekee ainakin yhden maalin)

Aiheeseen liittyvät uutiset