NHL-vihjeet 9.11: Let’s go Ducks!

Ensi yön NHL-kierros pitää sisällään vain yhden ottelun. Hurjasti alkukaudesta otteitaan parantanut Anaheim Ducks saa vieraakseen Arizona Coyotesin ja toimituksemme arvion mukaan ottelun kulku menee näin.

Anaheim Ducks – Arizona Coyotes

Valinnat:

Yli 5.5 maalia 2,40

Ylivoimamaaleja yli 1.5 2,40

Muut:

Chris Stewart 4.75 (tekee ainakin yhden maalin)

Corey Perry yli 1.5 pistettä 3,50

Anaheim Ducksin alkukausi oli kaikkea muuta kuin onnistunut suoritus, mutta tahmean lähdön jälkeen peli on alkanut hiljalleen sujua ja voittoja tippua tasaiseen tahtiin.

Ducks matkustaa tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa ja kotona joukkue on hävinnyt viimeksi 17.10, kun Colorado Avalanche haki pisteet Honda Centeristä.

Ducks luokiteltiin kauden alussa ykköskoriin, kun puhuttiin Stanley Cup ehdokkaista. Huonosti sujunut alkukausi sai kuitenkin mustat pilvet joukkueen ylle ja isommissa huuteluissa vaadittiin jo päävalmentaja Bruce Boudreaun erottamista.

Joukkueen johto ei kuitenkaan lähtenyt muokkaamaan valmennustaan vaan antoi kokeneelle päävalmentajalle aikaa nousta synkkyydestä.

Nyt tuo luottamus on alkanut tuottaa tulosta ja koko joukkue puhaltaa tällä hetkellä yhteen hiileen kohti kevättä.

Viime kotiottelussa Ducks sai takaisin loukkaantuneena olleen Ryan Getzlafin ja loppu onkin historiaa. Väkivahva kanadalainen syötteli paluuottelussaan Columbus Blue Jacketsin nurin ja kirjautti ottelussa tehot 0+3.

Tuossa samaisessa ottelussa myös Corey Perry kirjautti tehot 0+3, joten tästä syystä miehen pistemäärä poimitaan mukaan vetoihin hyvällä kertoimella.

Ducks on viimeiseen neljään kotiotteluun nakuttanut 14 häkkia, mutta omissakin on kolissut kahdeksan kertaa. Ottelut Honda Centerissä ovat siis olleet maalirikkaita, joten tästä syystä yli 5,5 maalin ilta on todennäköinen, kun ottaa huomioon vielä Arizona Coyotesin viime aikaiset heilahtelut pelaamisen tasossa.

Coyotes on parantanut viime kaudesta hurjasta otteitaan, mutta edelleen se päivän kunto on todella suuri mysteeri. Joukkue saattaa edellisenä iltana pelata loistavan matsin ja pöllyttää vastustajaa mennen tullen, mutta jo seuraavassa ottelussa omissa kolisee ja peli on täysin sekaisin.

Maalintekijämme Chris Stewart valikoituu vetoihin hyvän kertoimensa turvin, mutta myös sen takia, että hän viimeiseen neljään kotiotteluun iskenyt kahdesti laatan vastustajan verkkoon.

Aiheeseen liittyvät uutiset