NHL-vihjeet: Crosbyn ketsuppipullo aukesi?

NHL | vetovihjeet.com

Taas on NHL-vihjeiden aika. Me otamme kiinni kierroksella kahteen otteluun, joista molemmista peleistä löytyy hyvää pelattavaa. Varsinkin pelaajaerikoiset aiheuttavat mielenkiintoisia kohteita.

Minnesota Wild – Columbus Blue Jackets

Hyvin kauden aloittaneen Minnesotan 2 edellistä peliä on päätynyt tappioon, ja maalinteko on ollut todella nihkeää. Tänään vastaan asettuu Columbus Blue Jackets, joka on tehnyt tällä kaudella historiaa häviämällä kaikki 7 otteluaan.

CBJ antoi valmentaja Todd Richardsille kenkää ja otti tilalle John Tortorellan. Epäillä kuitenkin sopii, että Tortorellan rahkeet riittävät avausottelusta ottamaan ensimmäisen voiton, varsinkin kun vastassa on Mikko Koivun ja Mikael Granlundin edustama kovavireinen Minnesotasta.

Samasta pelistä kokeiluun otetaan myös: Zach Parise – Ensimmäinen maalintekijä (7,95).

Valinta: Minnesota Wild (1,79)

Pittsburgh Penguins – Dallas Stars

Penguins on näyttänyt piristymisen merkkejä ja myös Sidney Crosby sai vihdoin maalihanasa auki viime pelissä, tehden ottelussa tehot 1+2. Myös Dallasin Jamie Benn on hätkähdyttänyt pelillään koko alkukauden ajan, ja näyttänyt että maaleja sekä pisteitä tehdään noin 2 pistekeskiarvolla per peli.

Ensi yöltä tästä pelistä ei pelata voittajaa, ei maalien lukumääriä, vaan pelaajan maali- ja pistemäärää. Nämä kaksi kohdetta kannattaa poimia sinkkuina lapuille tai yhdistellä muihin kohteisiin.

Valinnat: Jamie Benn yli 1.5 pistettä (2,85) ja Sidney Crosby tekee maalin (2,80)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset