NHL-vihjeet: Edmontonissa jysähtää

Viime yönä napsittiin tulos 2/3. Dallas Starsin piti olla koko kierroksen varmin kohde, mutta NHL-maailma on ihmeellinen. Nyt edessä on iso kierros, joten pelattavaa löytyy runsaasti ja toivon mukaan löydämme voittavan tuplan.

Montreal Canadiens – Ottawa Senators

Valinta: Montreal Canadiens yli 2,5 maalia 1.63 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Maalintekijä: Lars Eller 4,00 (tekee ainakin yhden maalin)

Montreal Canadiens on ollut todella vakuuttava suorittaja läpi alkukauden. Matkaan on mahtunut tottakai muutama nukahtaminen, mutta kokonaisuutena joukkueen kulku hipoo täydellisyyttä.

Canadiens on viimeiseen viiteen kotiotteluun paukuttanut jokaisessa ainakin sen kolme maalia ja uskomme, että sama tahti jatkuu tulevana yönä. Joukkue haluaa voittaa kaiken ja vaikka ykkösvahti Carey Price on telakalla ei se näytä tätä punaista vyöryä haittaavan.

Maalintekijä valintamme Lars Eller viimeiseen kahteen kotiotteluun iskenyt häkin. Kerroin on luokkaa todella hyvä, joten otetaan rohkeasti mies lapulle ja uskotaan hyvien otteiden jatkumiseen kotijäällä.

Edmonton Oilers – Philadelphia Flyers

Valinta: Yli 5,5 maalia 2,01 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Maalintekijä: Taylor Hall 3,00 (tekee ainakin yhden maalin)

Edmonton Oilers on todenteolla noussut pois NHL:n pohjasakasta. Joukkue uudistui kesällä todella paljon ja nuori Connor McDavid on saanut joukkueen elämään jälleen uutta aikaa.

Oilersista ollaan jo vuosia sanottu, että se on huipputulokkaiden hautausmaa. Näin asia on kyllä tuntunut olevan jo muutaman vuoden, mutta nyt viimeistään siihen on tullut muutos.

Tätä ryhmää ei voi pitää enää NHL:n pisteautomaattina, sillä tämä nuoriso laittaa joukkueen kuin joukkueen nippuun, jos vaan vastustajan valmistautuminen otteluun ontuu hiukankin.

Kaikki antavat joukkueelle panoksensa suurella motivaatiolla ja hyviä asioita tapahtuu etenkin maalien muodossa ja ennen kaikkea ratkaisijoita on laajalla rintamalla.

Oilers on pelannut kotonaan voittavaa kiekkoa, mutta monesti puhti on tuntunut loppuvan ennen loppusummeria. Tästä syystä emme lähde hakemaan Oilersin voittoa vaan lyömme riviin maalimäärän hyvällä kertoimella.

Maalintekijä puolelta poimimme mukaan vuoden 2010 varaustilaisuuden ykkösnimen Taylor Hallin.

Maalintekijäksi syntynyt 23-vuotias Hall on löytänyt kauteensa hyvän alun ja maalejakin on syntynyt 12 otteluun jo viisi.

Aiheeseen liittyvät uutiset