NHL-vihjeet: Jonathan Toews yön kuningas

Liigassa ja KHL:ssä vietetään maajoukkuetaukoa, mutta NHL ei lepää. Yön kierros pitää sisällään kolme ottelua ja toimituksemme ajatus yön kulusta menee näin.

Toronto Maple Leafs – Dallas Stars

Valinta: Dallas Stars 2,00

Dallas Stars on ollut NHL:än alkukauden tähti. Joukkue pelaa hyvää ja tehokasta kiekkoa illasta toiseen ja tästä osoituksena on läntisen konferenssin piikki paikka.

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafs kuuluu tällä hetkellä sarjan pohjamutiin ja on todella vaikea uskoa, että Leo Komarovin Leafs nousu kohti kirkkaimpia valoja alkaisi ainakaan tulevana yönä.

Chigaco Blackhaws – Los Angeles Kings

Valinta: Jonathan Toews 3,00 (tekee ainakin yhden maalin)

NHL-kierroksen kuumin kamppailu käydään Chigacossa, kun nousujohteinen vierasjoukkue Los Angeles Kings saapuu vierailulle Mad Houseen.

Blackhawks on hävinnyt kotonaan vain kauden avauskamppailun, kun New York Rangers haki pisteet mukaansa.

Vierasjoukkue Kings on alkanut löytyy virettää ja joukkue kulkee tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa.

Ottelusta on vaikea ennustaa mitään, sillä kumpi tahansa saattaa viedä tämän kamppailun nimiinsä.

Molempien joukkueiden vireen huomioiden valintamme ottelun vedonlyönti kohteeksi kaatuu Blackhawks kapteeni Jonathan Toewsin harteille.

Blackhawksin edellisessä ottelussa Minnesota Wildia vastaan Toews iski häkin ja oli koko ottelun ajan intensiivisesti pelissä mukana luoden maalintekopaikkoja itselleen sekä ketjukavereilleen.

Vancouver Canucks – Philadelphia Flyers

Valinta: Vancouver Canucks yli 2,5 maalia 1,70 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Kotijoukkue Vancouver Canucks tulee olemaan ottelun suosikki, mutta Philadelphia Flyers on yllätysvalmis joukkue myös tässäkin ottelussa.

Flyersin yllätys potentiaalin huomioiden valintamme kohdistuu Canucksin maalimäärään, sillä Vancouverin ylpeys on viimeiseen kolmeen  otteluun latonut ainakin kolme kertaa kiekon vastustajan verkkoon.

Aiheeseen liittyvät uutiset