NHL Vihjeet: Kääntääkö Tampa kurssia?

Yön NHL-kierrokselle löytyy mukavasti pelattavaa! Kääntääkö Tampa kurssiaan vai jatkaako Buffalo voittoputkeaan? Nollaako Tuukka Rask Capitalsin vai heiluvatko verkot ottelun alusta saakka? 

Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning

Valinta: Tampa Bay Lightning (1,94)

Valinta: Steve Stamkos ensimmäinen maalintekijä (13,00)

Tampa on hävinnyt viidestä edellisestä pelistä 4 ja lähtee varmasti nälkäisenä hakemaan voittoa. Vierasjoukkkueen maalinteko on takkuillut ja edellisissä peleissä vastustajan verkko on heilunut vain seitsemän kertaa.

Buffalo on parantanut peliään ja liihottelee tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa. Uskomme kuitenkin, että Steve Stamkos johdattaa Tampa Bayn vierasvoittoon yön kohtaamisessa.

Washington Capitals – Boston Bruins

Valinta: Washington Capitals (2,00)

Valinta: Ensimmäisen erän maalit yli 1.5 (2,15)

Bostonin alkukausi on ollut vaikea, eikä helppo ottelu ole luvassa tasaisen Capitalsin vieraana. Bruinsin maalivahti Tuukka Rask ei ole ollut vielä vakuuttavassa vireessä ja helppoja maaleja on lirahtanut liikaa maalivahdin selän taakse.

Ottelu lähtee todennäköisesti vauhdikkaasti liikkeelle, joten vähintään kaksi maalia ensimmäisessä erässä ei ole mitenkään mahdottomuus.

Capitals on esiintynyt hyvin kotikaukalossaan ja myös varsin hyvin vieraskaukalossa. Koska Bruins ei ole vakuuttanut alkukaudesta, on kotijoukkueen kerroin tällä kertaa mahdoton ohitettavaksi.

Muut valinnat yöltä, jotka kannattaa poimia lapulle:

Jakub Voracek tekee maalin (3,50)

Tyler Toffoli tekee maalin (2,75)

Aiheeseen liittyvät uutiset