NHL-vihjeet: Paluu tositoimiin

NHL-vihjeet ovat meidän osalta viettäneet hieman hiljaiseloa allekirjoittaneen toimesta, mutta tulevaan kierrokseen tehdään jälleen paluu tositoimiin. NHL-kierros lähtee liikkeelle tänään jo 19.00, joten seurattavaa riittää alkuillasta aina yön pikkutunneille asti.

Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins

Valinta: Flyers 1.90 (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Meidän NHL-vihjeet lähtevät liikkeelle kierroksen ensimmäisestä ottelusta, jossa kovakuntoinen Philadelphia Flyers isännöi Pittsburgh Penguinsia. Ottelu starttaa Suomen aikaan 19.00.

Kotijoukkue Flyersilla on tällä hetkellä todellinen pudotuspeli nälkä päällä. Joukkue haluaa väkisin mukaan kevään tosipeleihin ja hyvä fiilis huokuu joukkueen jokapäiväisestä tekemisestä. Flyers miehittää tällä hetkellä itäisen konferenssin yhdeksättä sijaa ja joukkue on vain pisteen päässä edellä olevaa Detroit Red Wingsiä.

Vierasjoukkue Penguins on sijalla seitsemän vain neljä pistettä edellä Flyersillä, joten Pennsylvania taistossa on tänään jaossa isot pisteet, kun mietitään tulevia pudotuspelejä.

Flyers on viimeisen kymmenen ottelun perusteella koko NHL:n paras ryhmä ja etenkin kotikaukalo Wells Fargo Centerissä tahti on ollut kovaa luokkaa. Viimeiseen seitsemään kotiotteluun Flyers on hävinnyt vain kerran ja maalinteko on todella maistunut voitto-otteluissa.

Penguins saapuu vierailulle Flyers-luolaan neljän ottelun voittoputkessa ja joukkue tulee vääntämään tosissaan ottelun voitosta Pennsylvanian-illassa. Pingviini-ryhmä on Sidney Crosbyn johdolla aina vaarallinen joukkue, joten helpolla Flyers ei tule pääsemään.

Kotijoukkueen suoran voiton kerroin on 2.50, mutta ML-kohteen 1.90 kerroin kuulostaa järkemältä ratkaisulta tähän taistoon.

San Jose Sharks – New York Rangers

Valinta: Yli 5,5 maalia 2.10

Alkuillan toinen poiminta tulee Suomen aikaan 22.00 alkavasta ottelusta, jossa San Jose Sharks isännöi New York Rangersia.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kertaalleen kuluvan kauden aikana. Lokakuussa New Yorkissa pelattu ottelu päättyi Rangersin puhtaaseen 4-0 -voittoon, mutta tuo alkukauden kohtaaminen ei tässä kohtaa kovinkaan suurta paino-arvoa saa, kun mietitään pitkää kautta kokonaisuudessaan.

Sharksin kotiluolassa ollaan kauden mittaan totuttu maalintekoon ja Rangersin puolestakin vieraskaukaloissa on viime aikoina maalinteko maistunut. Tästä syystä lähdemme hakemaan tästä kohteesta komeaa kerrointa kotiin vietäväksi.

Muut valinnat:

Florida Panthers – Detroit Red Wings

Valinta: Panthers 2.10

 

Otteluiden kertoimet poimittu Unibetiltä.

 

Lisää vihjeitä sivuillamme!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset