NHL vihjeet – Täydellinen lämäri?


Tänään vietettiin maalintekijöiden juhlaa, nimittäin Liigasta otettiin 2/2 ja Venäjän puolelta KHL toi tuloksen 3/3. Tästä syystä NHL-kierros paukutetaan läpi pelkästään maalintekijöiden voimalla.

Minnesota Wild – Chigaco Blackhawks

Maalintekijä: Thomas Vanek 3,60 (tekee ainakin yhden maalin)

Minnesota Wild tunnetaan todella kovana kotijoukkueena. Wildin nuorekas ryhmä tulee etenkin kotikentällä kokoajan vastustajan iholle. Laukauksia satelee enemmän kuin tasaiseen tahtiin kohti vastustajan päätä ja tästä syystä joukkue tekeekin todella paljon maaleja.

Valintamme Thomas Vanek on noussut joukkueen tärkeimmäksi hyökkääjäksi yhdessä Zach Parisen kanssa etenkin maalien muodossa. Tästä syystä valintamme kohteeseen kääntyykin juuri Vanekin puoleen, sillä mies on tehnyt kolme maalia viidessä edellisessä kotiottelussa.

New York Rangers – Toronto Maple Leafs

Maalintekijä: Chris Kreider 4,75 (tekee ainakin yhden maalin)

New York Rangers saa vieraakseen NHL:n tämän kauden heittopussin, kun Toronto Maple Leafs tulee vierailulle Madison Square Gardeniin. Manhattanin ylpeys on tällä hetkellä kolmen ottelun kotivoitto putkessa ja on suoranainen ihme, mikäli putki ei yöllä saa jatkoa.

Rangersin puolelta tulee myös yön maalintekijämme, sillä hyökkääjä Chris Kreider on hiljalleen alkanut saada pelijuonesta kiinni ja tulosta syntyy.

Kreider tunnetaan pelaajana, joka ei turhia kumartele vaan mies ajaa kuin höyryjuna kohti vastustajan maalia, kun paikka siihen tulee. Yhdysvaltalaishyökkääjä pelaa Rangersin kakkoskentässä ja vastuuta tulee myös ylivoimissa, joten uskotaan, että verkko heiluu ainakin kertaalleen Kreiderin lavan kautta.

Calgary Flames – Montreal Canadiens

Maalintekijä: Max Pacioretty 3,00 (tekee ainakin yhden maalin)

Vierasjoukkue Montreal Canadiens on tällä hetkellä NHL:n kuumin joukkue yhdessä Dallas Starsin kanssa. Canadiens on kuluvalla kaudella pelannut todella hyvää kiekkoa vieraissa, vaikka viimeiset kaksi ottelua toivatkin tappioita.

Canadiensin vieraspelaaminen on parista tappiosta huolimatta NHL:n parasta. Hyökkääjä Max Pacioretty on viimeiseen viiteen vierasotteluun kiskonut kolmesti kiekon vastustajan verkkoon ja toivon mukaan sama tahti jatkuu myös tulevassa ottelussa Calgary Flamesia vastaan.

Aiheeseen liittyvät uutiset