Nottinghamin semifinaaleiden vihjeet!

Tennis | Vvihjeet.com

Nottinghamissa pelattavassa ATP-turnauksessa on edetty aina semifinaaleihin saakka. Tänään haetaan siis parivaljakkoa finaalipeleihin.

Ensimmäisessä ottelussa toisistaan mittaa ottaa Kyproksen oma poika Marcos Baghdatis, sekä Uzbekistanin lahja tennikselle Denis Istomin. Molempien pelaajien turnaus on edennyt tähän saakka loistavasti ja erityisesti Baghdatiksen voitto turnauksen ensimmäiseksi sijoitetusta ja maailmanrankingin seitsemännestä David Ferreristä kohahdutti tenniskansaa.

Odotettavissa on siis erittäin tasainen ja tiukka taistelu jatkopaikasta. Mieli tekisi pelata Baghdatista, mutta kerroin ei kutittele. Paras kohde otteluun lieneekin yli 23,5 -peliä, joka tarjoaa kerrointa 1,75 verran. Myös ensimmäisen erän yli 10,5 -peliä keroimella 2,35 on hyvä vaihtoehto.

Toinen ottelu Alexandr Dolgopolovin ja Sam Querreyn välillä kertoo meille päivän päätteeksi toisen finalistin. Myös tästä ottelusta on odotettavissa erittäin tiukka kamppailu. Sankarit kohtasivat toisensa kaksi vuotta taaksepäin, jolloi ukrainalainen oli vahvempi erin 2-0.

Tässä kohteessa on kuitenkin over-raja vedetty jo sen verran ylös, että pelaaminen ei ole enään järkevää. Silmään pistää kohde, joka tarjoaa kertoimen 2,35 sille, että ottelussa ei nähdä tie-breakia. Hyvä tarjous ja se käytetään hyödyksi!

Aiheeseen liittyvät uutiset