Nyt kurssi kääntyy – Yön NHL kiekkoillaan näin

Viime yön NHL-kierros ei tuonut taskun pohjalle kovinkaan paljoa roposia. Nyt katseet on käännetty tulevaan ja toimituksemme on löytänyt kymmenen ottelun kierrokselta runsaasti pelattavaa.

Dallas Stars – Anaheim Ducks

Valinta: Dallas Stars 2,06

Maalintekijä: Jamie Benn 2,40 (tekee ainakin yhden maalin)

Dallas Stars on kiistatta ollut aivan mahtavassa vireessä koko alkukauden. Tästä kertoo juuri päättynyt 4 ottelun vieraskiertue, jossa jokaisesta ottelusta tuli voitto varsinaisella peliajalla.

Florida Panthers onnistui Starsin edellisessä kotipelissä kukistamaan voitokkaan joukkueen numeroin 2-6.

Tästä kovasti ärsyyntynyt kotijoukkue kohtaa suossa rämpivän Anaheim Ducksin, joka on viimeiseen viiteen otteluun onnistunut pöllyttämään vastustajan verkkoa vain viidesti. Vaisu Ducks ei pysty yöllä vastaamaan Starsin vireeseen ja tästä syystä Stars on valintamme.

Maalintekijä puolella joukkueen kapteeni Jamie Benn on jatkanut tällä kaudella hyviä ótteitaan ja tulosta syntyy, joten uskotaan hänen maalivainuunsa myös tulevassa ottelussa.

Minnesota Wild – Edmonton Oilers

Valinta: Yli 5.0 maalia (jatkoaika ja voittomaalikilpailu mukaan lukien) 1,81.

Maalintekijä: Zach Parise 2,25 (tekee ainakin yhden maalin)

Minnesota on pelannut vaihtelevasti ja sitä samaa voi sanoa Edmonton Oilersista. Tästä kohteesta, emme lähde pelaamaan voittajaa vaan iskemme rohkeasti maalimäärää.

On täysin selvää, että molemmat joukkueet osaavat maalinteon, mutta samalla puolustupää on molempien joukkueiden osalta rakoillut viime otteluissa.

Toimituksemme uskoo, että ottelusta tulee maalirikas kamppailu, joten yli 5 maalia tähän kohteeseen on enemmän kuin oiva valinta.

Winnipeg Jets – Los Angeles Kings

Valinta: Los Angeles Kings 1,94 (jatkoaika ja voittolaukauskilpailu mukaan lukien)

Maalintekijä: Tyler Toffolli 3,25 (tekee ainakin yhden maalin)

Vaikean alkukauden jälkeen Los Angeles Kings on löytänyt pelivireensä. Edellisestä viidestä ottelusta kuninkaat ovat poistuneet kaukalosta voitto mukanaan.

Winnipeg Jets on näyttänyt viime peleissä, että joukkue osaa tehdä maaleja, mutta puolustuksessa on parantamisen varaa. Joukkue on nimittäin viimeiseen viiteen otteluun ottanut 14  maalia omaan päähänsä.

Jets on vahva joukkue etenkin kotonaan, kuten viime ottelu Minnesota Wildia vastaan osoitti. Toimituksemme uskoo kuitenkin, että Kings on lopulta tässä kilpajuoksussa se vahvempi joukkue.

Vierasjoukkueen Tyler Toffoli on löytänyt maalivireensä vaikkakin viime ottelussa nuorukainen ei loistopaikoista huolimatta saanut kiekkoa vastustajan maalivahdin taakse. Yksi maaliton peli nostaa varmasti Toffolin motivaatiota entisestään ja hän tulee toivon mukaan tekemään ottelussa ainakin sen yhden maalin.

Aiheeseen liittyvät uutiset