Oletko futistietäjä – Hae mukaan vihjetiimiin!

futistausta| Vvihjeet.com

Veikkausvihjeet ottaa jatkuvasti tukevammin paikkaa suomalaisien vedonlyöjien sydämistä ja tämän vuoksi on paikka avata rekry. Tahdomme tarjota kattavasti vihjeitä monipuolisesti ja tiimissämme on tilaa motivoituneelle futistietäjälle.

Mitä me sinulta odotamme?

Sinulla on kokemusta vedonlyönnistä ja mielellään olisitkin jo kirjoitellut vihjeitä aikaisemmin jollekin toiselle sivustolle tai blogiin. Kirjoitat sujuvaa ja kieliopillisesti puhdasta tekstiä, mitä on mielyttävää lukea. Työskentelet hyvin tiimissä ja olet muutenkin todella mukava jätkä.

Etsimme tiimiimme todellista futisniiloa, joten tietämyksesi Euroopan suurimmista futisliigoista tulisi olla loistavalla mallilla.

Mitä meiltä saat?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden kehittyä kirjoittajana ja vedonlyöjänä kasvavassa tiimissämme. Koska koko uusi projekti on vasta alkutekijöissään, emme tarjoa rahallista korvausta kirjoittajillemme, kanssamme sinulla on loistava mahdollisuus olla mukana kasvavassa yhteisössä.

Lisäksi kauttamme verkostoidut varmasti iGaming-alalla ja saat mahdollisuuden tutustua urheilualaan todella läheltä. Kumppaneidemme yhteistyösuhteiden kautta pääset nauttimaan varmasti myös mukavista luontaiseduista.

Yhteydenotot vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen: info@vetovihjeet.com

Aiheeseen liittyvät uutiset