Olympiagolfin vetovihjeet tulevat tässä

Golfvihjeet | Vvihjeet.com

Olympialaisten golfosuus käynnistyy suomalaisten osalta huomenna 15.25 kun Mikko Ilonen lyö avauksensa ilmoille Rion Olympiakentällä. Ilonen pelaa samassa ryhmässä Kanadan David Hearnin ja Etelä-Afrikan Jaco Van Zylin kanssa. Ilonen on vakuuttanut harjoituspäivinä olevansa kovassa kunnossa ja motivoitunut, sekä valmis taistelemaan mitalista.

”Kenttä kuin Royal Melbourne”

”Kenttä on hyvin saman tyyppinen kuin legendaariset australialaiset kentät kuten Royal Melbourne. Se tarjoaa paljon hyviä paikkoja, mutta toisaalta osa väylistä on todella pitkiä. Lyhyttä rautaa ja wedgeja ei tule paljoa käytettyä lähestymisissä.”

Ilonen saa avauskierroksella kertoimekseen David Hearnia vastaan 1.94 – Jaco Van Zylia vastaan 1.72. Van Zyl oli se pelaaja, joka jätti muuten PGA Championshipin väliin – valmistautuakseen Olympialaisiin! Van Zylin lataustaso saattaa olla todella korkealla, joten häntä vastaan en lähtisi lyömään.

Ilosen vetäminen Hearnia vastaan tuntuu kuitenkin äärimmäisen hyvältä idealla altavastaajan kertoimella. Ilonen on puhunut koko kauden, että peli on kovaa, mutta huipputulos vain odottaa itseään. Olympialaisissa haiskahtaa jopa potentiaaliselta superviikolta.

Roope Kakko saa vastaansa 22 minuuttia myöhemmin Yuta Ikeidan ja Miguel Tabuenan. Kakko esitti kovaa virettä viime viikon reikäpelikisassa kaataen avauskierroksella Gregory Havret:n. Roopen pitkät lyönnit pitäisi sopia avaralle Olympiakentälle.

Ilonen voi hakea mitalin!

Kakon lyöminen Tabuenaa vastaan tuntuu oikealta ratkaisulta. Tämä tarjoaa kerrointa 1.91. Suomalaistuplasta tarjotaan täten kokonaiskerrointa 3,71.

Ilonen on puhunut samaan aikaan jatkuvasti mitalitavoitteestaan. Ilonen on mies joka toimittaa usein niin puhuessaan. Tämän takia näen pakolliseksi lyödä pienen panoksen Ilosen mitaliin kertoimella 25. Voi toki sijoittaa enemmänkin!

Coolbetin blogista tarkemmat speksti olympia -golfiin Blogiin ja vetämään –>

Aiheeseen liittyvät uutiset