Olympialaiset: Kroatia on vahva pallolajeissa!

Olympialaiset on saatu startattua ja vaikka useimpien katseet kohdistuvat yleisurheiluun, löytyy hieman tuntemattomimmista lajeista runsaasti pelattavaa koko kisojen ajan. Seuraavassa muutamia vihjeitä.

Vesipallo:

USA – Kroatia

Kroatia kerroin 1,40 Coolbet

Vesipallo on ehkä täysin tuntematon laji monelle, mutta toisin kuin esimerkiksi jalkapallossa, vesipallossa maalintekotilanteita tulee runsaasti pitkin ottelua ja täten ennakkosuosikit ovat hyvin vahvoilla. Pallonhallinta voi pysyä pitkiäkin aikoja yhdellä joukkueella, mutta parhaat joukkueet pystyvät pallonriistoihin ja syötönkatkoihin.

USA teki pienen yllätyksen kaatamalla harjoitusottelussa yhden Rion mestarisuosikeista, Montenegron. USA on kuitenkin vesipallopiireissä vielä keltanokka, eikä Riosta lähdetä hakemaan juuri muuta kuin kokemusta.

Kroatia on taas vahva vesipallon osaaja ja se pääsikin tämän vuoden euroopan mestaruuskilpailuissa kahdeksan parhaan joukkoon. Ruutupaidat tuskin lähtevät peruuttelemaan heti ensimmäisessä ottelussa, vaan haluaa ratkaista tärkeät pisteet heti kättelyssä.

Käsipallo

Kroatia – Qatar

Kroatia kerroin 1,45 Coolbet

Kroatian kyytiin on helppo hypätä myös käsipallon puolella, sillä Qatar ei ostopeaajienkaan kanssa vakuuta. Ruutupaidat otti tämän vuoden euroopan mestaruuskisoissa pronssia, joten ryhmä on jo tottunut menestymään.

Menestystä on osaltaan saanut myös Qatar, tosin hieman kyseenalaisin keinoin. Qatar isännöi edellisä MM-kisoja ja sijoittui niissä toiseksi. Pieni öljyvaltio oli ennen tätä ostanut joukkueellisen espanjalaisia pelaajia, jotka saivat nopeasti edustusoikeuden, lennättänyt faneja Espanjasta kannatamaan Qataria ja monien tuomareiden väitettiin olevan täysin Qatarin puolella koko kisojen ajan.

Olympialaisissa joukkueiden oikeat erot toivottavasti erottuvat, koska Kroatia on selvästi Qataria vahvempi joukkue. Ilman koti- ja tuomarietua Qatarilla on tuskin paljoakaan sanottavaa kisoissa, joten Kroatia on vetokohteena erityisen hyvä.

Lyö vedot olympialaisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset