Olympialaiset: Petra Ollin finaalipaikasta loistava kerroin!

Olympialaisten puolelta löytyy tiistaille hyvä kohde, kun Petra Olli pääsee painimatolle. Suurin odotusten kisoihin lähtevä Olli on yksi Suomen mitalitoivoista, eikä suotta.

Petra Olli sijoitus 1-2 kerroin 1,95 Coolbet

Petra Olli pääsee irti huomenna, kun naisten 58kg vapaapaini- sarja alkaa. Kovin odotuksin kisoihin lähtevän Ollin päätavoite on finaaliottelussa, eikä suotta. EM-kulta ja MM-hopeaa saavuttanut Olli on tottunut voittamaan ja ainoana todellisena esteenä olympiavoitolle on jälleen japanilainen Kaori Icho.

Icho on jo voittanut kaiken mahdollisen, mutta mikä tahansa muu kuin kultamitali olisi Icholle pettymys. Olli on kuitenkin kymmenen vuotta nuorempi ja varmasti erittäin motivoitunut haastamaan Ichon viimeistään finaalissa.

Olli on menestyspaineista huolimatta ehdottomasti finaalikandidaatti, eikä Ichon kohtaaminen aikaisemmin sitä muuttaisi. Olli on varmasti hionut kisataktiikan huippuunsa ja kotisohvilla saadaan varmasti jännittää mitaleista. Voitosta varmimmat voivat iskeä Petra Ollin voitosta kertoimella 3,75, mutta jo finaalipaikka tuo rahat takaisin kertoimella 1,95.

Lyö vetoa Coolbetilla ja voita Valioliigamatka

Coolbet tarjoilee mahtavan kisan Valioliigan kolmelle ensimmäiselle kierrokselle. Kilpailun pääpalkintona on kahden hengen matka vapaavalintaiseen Valioliiga-otteluun. Osallistuminen on helppoa sillä kisaan pääsee mukaan lyömällä viisi viiden euron suuruista vetoa Valioliigaan. Tämän jälkeen olet mukana arvonnassa. Pääset osallistumaan kisaan tästä.

Tästä Coolbetin Valioliiga-kisaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset