Päivän NHL-vihje: LAK ryöstää Ottawa Senatorsin illan prime time -ottelussa!

Päivän NHL-vihje

Lauantai on jääkiekkofaneille oikea herkku päivä – tarjolla on melkein täysi kierros Liigaa, sekä neljä NHL:n prime time -ottelua! Päivän NHL-vihje poimitaankin Suomen aikaa klo 21:00 alkavasta ottelusta, jossa Ottawa Senators kohtaa kotiareenallaan Los Angeles Kingsin. LAK lähtee kamppailuun ennakkosuosikin asemassa, ja vieraiden voitosta tarjottava kerroin kelpaakin pelattavaksi.

Päivän NHL-vihje: LAK ryöstää Ottawa Senatorsin illan prime time -ottelussa!

Valinta: Los Angeles Kings -0,5 (2,22 @Coolbet)

Ottawa aloitti kauden ensimmäiset pelinsä ”yllättävän” hyvin. Avausottelussa se hävisi Chicago Blackhawksille jatkoajalla 3-4, ja seuraavassa pelissä se ryösti Toronto Maple Leafsin 3-5. Kahdessa viime pelissä se kuitenkin otti tuntuvasti osumaa: Boston Bruins voitti sen 6-3, ja Philadelphia Flyers 4-7.

Erik Karlssonin treidaus Sharksiin sekä jo ennestään kapea pelaajamateriaali eivät ole tämän hetken ainoat ongelmat. Sairastuvalla majailee joukkueelle tärkeitä pelimiehiä: Jean-Gabriel Pageau, Marian Gaborik muun muassa ja viimeisimpänä lisäyksenä Alex Formenton, Ryan Dzingel sekä Cody Ceci.

Kingsin taival on tämän kauden osalta käynnistynyt mallikkaasti. Neljästä pelistä se on voittanut kaksi, mutta ainoat tappiot olivat äärimmäisen tiukkoja. Viime pelissä se kukisti Montreal Canadiensin vieraissa 0-3 lukemin. Ottelun kirkkain tähti oli maalivahti John Campbell, joka koppasi huikeat 40 torjuntaa. Jonathan Quick loukkaantui viime viikonlopun harjoituksissa minkä seurauksena hän on edelleen sivussa, mutta Campbell on hoitanut roolinsa erinomaisesti.

LAK lähtee otteluun selkeänä suosikkina, ainakin meidän papereilla. Sen laaja puolustusosasto sekä tulikuuma veskari ovat myrkkyä Sensin heikolle yläkerralle. Ennakoimme vähämaalista ottelua, joka päättyy vieraiden voittoon. Coolbet tarjoaa Kuninkaiden voitosta markkinoiden parasta kerrointa, ja se sopii meille.

Aiheeseen liittyvät uutiset