Päivän NHL-vihje: Nashville Predators jatkaa voittoputkeaan

Päivän NHL-vihje

Maanantain ja tiistain välisenä yönä rapakon toisella puolella pelataan neljä ottelua. Nashville Predators saa vieraakseen Minnesota Wildin, ja tästä poimitaan Päivän NHL-vihje. Ennakkosuosikin viittaa kantaa kotijoukkue, ja ihan syystäkin. Wildin otteet ovat sanalla sanottuna olleet tahmeat, emmekä usko sen muuttuvan kun vastassa on kivenkova Predators.

Päivän NHL-vihje: Nashville Predators jatkaa voittoputkeaan

Valinta: Nashville Predators -0,5 (1,90 @Coolbet)

Viidestä ottelusta Nashville on voittanut neljä kertaa. Ainoan tappion se koki Calgary Flamesia vastaan, joka kävi ryöstämässä pisteet Bridgestone Arenalta 0-3 lukemin. Kyseisen tappion jälkeen Preds on pelannut kaksi kotipeliä, voittaen molemmat. Tulevan yön ottelu on Nashvillen ainoa kotipeli tällä viikolla, ja uskommekin sen hoitavan sen kunnialla.

Predatorsin otteet ovat olleet vakuuttavia. Maalinteko toimii ja alakerta puolustaa tiiviisti. Tulos on ollut kiitettävä, vaikka jengin kovimmat tehomiehet eivät vielä ole päässeet mässäilemään pisteillä.

Minnesotalla on takanaan neljä ottelua joista se on kaapinut ainoastaan yhden jatkoaika voiton, joka irtosi Chicago Blackhawksista 4-3 lukemin.

Wildin viime kausi oli vaikeahko, vaikkakin se onnistui taistelemaan tiensä pudotuspeleihin. Loukkaantumiset piinasivat läpi kauden, ja viimeinen naula iskettiin arkkuun runkosarjan loppupuolella, kun Ryan Suter loukkaantui. Pudotuspeleissä vastaan asettui Winnipeg Jets joka jyräsi Minnesotan otteluvoitoin 4-1.

Tällä kaudella olisi pienimuotoinen ihme mikäli Wildin kausi jatkuisi runkosarjan jälkeen. Pelaajamateriaali alkaa olemaan ikääntymään päin, eikä puolustus ole riittävän laadukas. Tällä kaudella pelatuissa otteluissa vastustaja on päässyt laukomaan Minnesotan veskaria kohti uskomattoman paljon: 42,25 kertaa per peli. Maalivahti Dubnyk on kopannut kiekkoja yllättävän hyvin ja pitänyt lukemat taululla kohtuu sievänä, mutta nykyisellä menolla ei pitkälle pötkitä.

Kotijoukkue on selkeä suosikki voittamaan ottelun. Nashvillen laajempi materiaali, hyvä vire sekä Minnesotan tahmeat otteet puhuvat sen puolesta. Coolbet tarjoaa suorasta kotivoitosta kertoimen 1,90, mikä löytää tiensä lapulle.

Aiheeseen liittyvät uutiset