Päivän NHL-vihje: Washington Capitals jyrää New York Rangersin

Päivän NHL-vihje

Seuraava Päivän NHL-vihje poimitaan keskiviikon ja torstain väliseltä kierrokselta, joka käsittää neljä ottelua. Tarkastelun alle otamme Washington Capitalsin ja New York Rangersin välisen matsin. Hallitsevan mestarin alkukausi on saanut nihkeän alun, mutta luotamme selvään kotivoittoon, kun vastaan asettuu huomattavasti heikompi Rangers.

Päivän NHL-vihje: Washington Capitals jyrää New York Rangersin

Valinta: Washington Capitals -1,5 (2,10 @Coolbet)

Washingtonilla on takanaan viisi peliä joista se on taistellut kaksi voittoa. Kauden avausottelussa se kukisti Boston Bruinsin 7-0, ja toinen voitto irtosi Vegas Golden Knightsista 5-2. Nyt Capsilla on meneillään kahden ottelun tappioputki: ensin tukkaan tuli New Jersey Devilsiltä 6-0 ja seuraavaksi Toronto Maple Leafs oli parempi 2-4 numeroin. Nyt isännät ovat saaneet useamman lepopäivän, ja uskomme että ensi yönä nähdään selvästi vahvempi Washington.

Capsin runko ei kesän aikana muuttunut käytännössä yhtään. Mestarijoukkueesta lähti ainoastaan neloskentän Jay Beagle sekä kakkosveskari Philipp Grubauer. Vahvistuksena toimii Vancouver Canucksista hankittu Nic Dowd. Mestaruutta lähdetään siis hakemaan samalla perusrungolla, ja potentiaalia siihen löytyy.

Rangers on pelannut kuusi ottelua. Se on kyennyt voittamaan ainoastaan kaksi peliä, ja nämäkin voitot irtosivat varsinaisen peliajan jälkeen. Viime yönä NYR pelasi Colorado Avalanchea vastaan, voittaen sen 3-2 rankkareilla. Etenkin maalinteko on tuottanut vaikeuksia, sillä kuudessa pelissä joukkue on taituroinut vain 15 osumaa.

Rangersin viime kausi oli varsin kiehtova. Alkuvuodesta joukkue julkisesti kertoi aloittavansa ”uudelleenrakennusprojektin”. Sen seurauksena ovea näytettiin monelle avainpelaajalle: J.T Millerille, Rick Nashille, Nick Holdenille ja Ryan McDonaghille muun muassa. Tämän seurauksena jengi ei voitoilla juhlinut loppukaudesta. Vastineeksi jengi sai merkittävästi varausvuoroja, mutta tähtihankintoja se ei vielä ole saanut.

Vierasjoukkueen kausi tulee päättymään runkosarjaan. Käytännössä ainoastaan ykköskenttä on tehokas, muutoin runko on toistaiseksi liian kokematon.

Isännät voittavat ottelun jo peruspelillä. Ja siihen joukkue takuulla pyrkiikin, sillä mestaruuskrapulasta pitäisi hiljalleen toipua. Coolbet tarjoaa Washingtonin yli yhden maalin voitosta kertoimen 2,10, mikä sopii meille pelattavaksi.

Aiheeseen liittyvät uutiset