Päivän Peli on uusin lisä Coolbetilla!

Euroviisu-vihjeet

Coolbetilta on jälleen tullut ulos uutta ja jännittävää! Tällä kertaa tarjontaan tuotiin mukaan niin kutsuttu Päivän Peli.

Päivän Peli uutuuden pääpointit

Coolbetin uutukainen nimeltänsä Päivän Peli on nimensä mukaisesti tarjolla joka päivä. Päivän Peliksi valitaan yksi ottelu, johon on tarjolla runsaasti pelattavia kohteita. Päivän Pelin kohteissa on myös mehevät kertoimet, sillä vetoja pääsee laittamaan sisään 100% palautuksen kertoimiin.

Kirsikkana kakun päällä on 0-0 vakuutus eli saat rahat takaisin 20€ panokseen asti, mikäli kyseinen ottelu päättyy lukemiin 0-0. Tästä vakuutuksesta käytetään myös nimeä tylsän matsin vakuutus, joskin tietyt tahot saattavat silti argumentoida 0-0 matsien olevan myös mielenkiintoisia!

Tänään luvassa Saksa – Norja 

Tänään Päivän Pelinä nähdään Saksan ja Norjan välinen jalkapallotaisto. Saksa pääsee kotonaan ottamaan mittaa ennakkoon luonnollisesti selvästi heikommasta Norjasta.

Saksa tuskin kuitenkaan ihan mitään hurlumhei lukemia latoo taululle, sillä Norja on ollut ihan hyvä omassa päässään. Uskon Saksan tottakai vievän matsin nimiinsä, mutta Norjan +3 maalin tasoitus 1.70 kertoimella vaikuttaa kelvolliselta valinnalta.

Mikäli taas uskoo Norjan onnistuvan maalin teossa, saa tälle kertoimeksi peräti 2.36!

Yhtä kaikki hyvää uutta on taas tuotu Coolbetille tarjontaan ja Päivän Peliä pääsee siis tästä alkaen tutkailemaan päivittäin!

Tästä Coolbetin MM-karsinta -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset