Päivän Superpesis-kierros: Jyväskylän Kiri – Joensuun Maila

Superpesis | Vvihjeet.com

Päivän Superpesis-kierroksella pelataan kaksi ottelua. Me hyppäämme tänään Jyväskylään, jossa sarjataulukon neljännellä sijalla oleva Jyväskylän Kiri isännöi hurjassa vireessä olevaa Joensuu Mailaa.

Kotijoukkue Kiri nappasi edellisellä kierroksella tiukan 1-2 vierasvoiton Kouvolasta ylimääräisen vuoroparin jälkeen. Kirin neljässä edellisessä ottelussa on tarvittu lisävuoropareja, joten tiukkoja vääntöjä on nähty jo monta peliä putkeen.

Vierasjoukkue JoMa hakee tänään jo kahdeksatta perättäistä voittoaan. JoMan edellisestä pistemenetyksestä on kulunut jo yli kuukausi ja joukkue porskuttaa tällä hetkellä sarjan piikkipaikalla.

JoMa ei ole jäänyt voittoputkensa aikana kertaakaan alle yhdeksän juoksun, joten tähän peliin tarjottu over raja 11,5 tuntuisi suht järkevältä vaihtoehdolta. Toisaalta Kirin kotiottelut ovat olleet varsin vähäjuoksuisia ja tänään keli on luultavasti sateinen.

Ennakkosuosikista ei ole tänään epäselyyksiä ja uskon JoMan voittoon myös tänään. Mahdollinen sade tuo otteluun omat haasteensa, mutta tästä huolimatta lapulle valitaan JoMan voitto (1,85) sekä over 11,5 juoksua (1,80) pienellä säävarauksella!

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset