Päivän Superpesis-kierros: Pystyykö Koskenkorva haastamaan Kouvolan?

Superpesis | Vvihjeet.com

Päivän Superpesis-kierroksella pelataan viisi ottelua. Me lähdemme pyörähtämään Koskenkorvan ja Kouvolan välisessä ottelussa.

Kotijoukkue Koskenkorva on piristynyt tauon jälkeen ja on napannut pisteitä kahdesta edellisestä ottelustaan. ”Kossu” hävisi edellisen ottelunsa niukasti Vimpelille, mutta esitys oli hyvä.

Vierasjoukkue KPL:n vire on kadonnut vahvan alkukauden jälkeen. Viidestä edellisestä ottelusta on tullut vain yksi voitto. Tänään Kouvola joutuu pelaamaan ilman ykköslukkariaan, Joni Rytköstä ja se ei voi olla vaikuttamatta joukkueen peliin.

Vieraat ovat kertoimien perusteella suosikkeja, mutta itse näen lähtökohdat paljon tasaisempana. Tästä syystä lapulle valikoituu Koskenkorva, moneylines-veto kertoimella (1,96).

Ylemmän kohteen kaveriksi poimitaan Raahe – Seinäjoki ottelun over 12,5 juoksua kertoimella (1,80). Raahe esitti vahvoja otteita edellisessä ottelussa Jymyä vastaan ja juoksuja tuli mukava määrä.

Seinäjoella on ollut vaikeuksia vieraspeleissään, joten uskon, että tänään tullaan näkemään paljon juoksua, kun kelikin on kohdillaan.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset