Päivän Superpesis-kierros: Vierasjoukkueiden juhlaa?

Superpesis | Vvihjeet.com

Päivän Superpesis-kierroksella pelataan kaksi ottelua. Kouvolassa KPL kohtaa sarjakärki JoMan ja Seinäjoella JymyJussit isännöivät Jyväskylän Kiriä.

KPL – JoMa

KPL pelaa toisen perättäisen kotiottelunsa. Edellisessä kotiottelussa KPL kohtasi Vimpelin ja tänään vastus on ehkäpä vieläkin kovempi, kun JoMa tulee vierailemaan Kouvolassa.

KPL pelasi alkukaudella todella vahvasti kotonaan, mutta nyt joukkue on hävinnyt neljä edellistä kotiotteluaan.

Kotijoukkue kärsii useista loukkaantumisista ja jos tiedot Rinta-Ahon sekä Saukon puuttumisesta pitävät paikkaansa niin KPL saattaa olla tänään vaikeuksissa kovavireisen JoMan kanssa.

Vierailija JoMa on reissanut ja pelannut paljon tämän viikon aikana, mutta en usko joukkueen kaatuvan tähän. Kovavireinen JoMa löytänee tänäänkin tarvittavat aukot kotijoukkueen kentästä ja tulee hoitamaan ottelun nimiinsä. Lapulle valikoituu siis vieraiden voitto kertoimella (1,70).

JymyJussit – Kiri

Kotijoukkue hakee tänään paluuta voittokantaan kahden hävityn ottelun jälkeen. Se ei tule olemaan tänäänkään helppoa, kun sarjan yksi suurimmista yllättäjistä saapuu Seinäjoelle.

Kiri on voittanut neljä edellistä vierasotteluaan. Kiri voitti kotonaan joukkueiden aiemman kohtaamisen 2-0. Joukkueiden suurin ero on ulkopelissä, jossa vierailijat ovat olleet tähän mennessä huomattavasti kotijoukkuetta edellä.

Kirin menestys on kulminoitunut Hautalan, Kiukkosen, Latvalan ja Ylitalon pelisuorituksiin. Jokainen näistä herroista on vakuuttanut omalla pelipaikallaan.

Seinäjoki on ollut hankala paikka Kirille viimekausina, mutta tänään tämäkin kummitus kaikkoaa. Uskon vieraiden vahvan vireen jatkuvan myös tässä ottelussa, joten peliä lähdetään pelaamaan vieraiden voiton kautta. Kiri ML-veto kertoimella (1,80) kelpaa peleihin mainiosti.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset