Päivän Vetovihje: Ak Bars Kazan liekeissä kotiyleisön edessä – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia!

Päivän Vetovihje: Ak Bars Kazan liekeissä kotiyleisön edessä

Valinta: Ak Bars Kazan over 2,5 (2.10 @Coolbet)

Keskiviikon lätkätarjonta ei meitä hemmottele, mutta katseet käännetään KHL:n suuntaan, kun Jokerit matkaa Ak Bars Kazanin vieraaksi. Molemmilla on takanaan KHL-All stars viikonloppu, joten jengit lähtevät matsiin tuorein jaloin. Ennen olympiataukoa Jokerit pelaa vielä kuusi ottelua, ja isännät neljä. Kummatkin ovat jo varmistaneet paikkansa kevään pudotuspeleissä, joten motivaatio on molempien puolesta kysymysmerkki. Tästä huolimatta lepsuilua on turha odottaa.

Joukkueet kohtasivat viimeksi lokakuussa Hartwall Areenalla, jolloin Jokerit säilytti pisteet kotonaan, voittaen 3-1. Viime kaudella Kazan olikin vaikeampi pala helsinkiläisille – kahdesta kohtaamisesta he hävisivät molemmat. Tosin viime kauteen nähden Jokerit on vahvistunut selvästi, joten tälle on turha antaa suurta painoarvoa.

Jokereilla on takanaan 48 ottelua. Se on kerännyt kasaan 95 pistettä, mikä oikeuttaa läntisen konferenssin, sekä koko liigan kolmanteen sijaan. Kaukana edessä liihottaa ainoastaan SKA Pietari ja TsSKA Moskova.

Kotijoukkue on pelannut 50 ottelua ja sillä on kasassa 91 pistettä. Se johtaa itäistä konferenssia ja koko KHL:n runkosarjassa se sijoittuu heti Jokereiden taakse.

Ak Bars Kazan pelasi viimeisimmän kotiottelunsa joulukuun 18. päivä. Sen jälkeen joukkue pelasi perättäin jopa kahdeksan vierasmatsia. Pelkästään tämän vuoksi odotettavissa on kuuma kohtaaminen, kun isännät pääsevät pitkästä aikaa pelaamaan kotiyleisönsä edessä.

Jokereiden suurin vahvuus on ehdottomasti ollut puolustus- ja maalivahtipeli – joukkueelle on tehty ottelua kohden keskimäärin 1,8 maalia. Viime aikoina helsinkiläisten otteet ovat kuitenkin ailahdelleet. Vaikka narreilla on takanaan kaksi perättäistä voittoa, ei sen pelilliset esitykset olleet vakuuttavia.

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta vähämaalista, ja tämä toki käy järkeen kun huomioi molempien joukkueiden kivenkovat alakerrat. Kumpikin on kuitenkin saanut latautua useita päiviä, ja tekeminen kentällä on todennäköisesti varsin paineetonta, kun pudotuspelipaikasta ei tarvitse taistella. Tämä tuo maalintekopaikkoja entisestään. Kun huomioi vielä sen että isännät ovat pelanneet kotiareenallaan viimeksi kuukausi sitten, on maalijuhlille hyvä sauma. Coolbet tarjoaakin Ak Barsin yli 2,5 maalista pelattavan kertoimen.

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset