Päivän Vetovihje: Anaheim avaa ketsuppipullonsa ensi yönä!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihjettä jatketaan NHL:n pudotuspelien parissa. Illalla pelataan kaksi Prime Time -matsia ja sunnuntain vastaisena yönä nähdään kaksi peliä. Tarkastelun alle otetaan Anaheim Ducksin ja San Jose Sharksin välinen kamppailu. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Sharksin julmaan ryöstöretkeen, kun Ducks nöyrtyi 0-3 lukemin.

Päivän Vetovihje: Anaheim avaa ketsuppipullonsa ensi yönä!

Valinta: Anaheim Ducks over 2,5 (1.97 @Money Line)

Ennen pudotuspelejä Anaheim viiletti viiden ottelun voittoputkessa, kun taas San Josella oli isoja vaikeuksia voittaa viimeisiä pelejään. Täten olikin pieni ihme, kun ensimmäinen osaottelu päättyi Sharksin 0-3 voittoon. San Jose oli pelillisesti selvästi valmiimpi. Anaheim sortui liikaa jäähyilyyn eikä se kyennyt hyödyntämään vähäisiä maalintekopaikkojaan. Seuraavassa kohtaamisessa Ducksin pitää pysytellä pois boksista sekä murtaa Sharksin tiivistä puolustuspeliä.

Kotijoukkueen fyysinen ja rosoinen pelityyli on poikkeuksellinen, eikä se muistuta perinteistä ”taitokiekkoa”. Anaheim pyrkii hallitsemaan kiekkoa ja iskemään osumansa vastahyökkäyksistä. Ducks tekikin runkosarjassa vähiten maaleja (235) kaikista playoff-joukkueista. Toisaalta omissa soi ainoastaan 216 kertaa. Uskomme että tässä pelissä nähdään selvästi aktiivisempi ankkalauma, koska samalla tyylillä Sharks ei kaadu.

Sharksin pelityyli muistuttaa paljonkin Anaheimin vastaavaa, mutta se on hieman aktiivisempaa. Tämä näkyikin viime pelissä. Runkosarjassa suurin ”ongelma” löytyi tolppien välistä – Martin Jonesin tekeminen oli selvästi ailahtelevampaa kuin esimerkiksi viime kaudella. Viime matsissa Jones oli kuitenkin parhaimmillaan.

Odotettavissa on tasainen, ja yllättävän vaikea ottelu ennakoitavaksi. Luotamme Ducksin kuitenkin heränneen ensimmäisen selkäsaunan jälkeen. Tänään emme lähde veikkaamaan ottelun voittajaa, vaan luotetaan Ducksin iskevän yli kaksi maalia. Joukkueen täytyy pelata huomattavasti rohkeampaa hyökkäyspeliä, ja uskomme tämän näkyvän maalimäärissä.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset