Päivän Vetovihje: Anaheim Ducks palaa ensi yönä voittojen pariin selkein lukemin!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Tulevan yön NHL-kierros pitää sisällään viisi ottelua, ja sieltä lähdetään metsästämään seitsemättä perättäistä Päivän Vetovihje -osumaa! Mielestämme potentiaalisin matsi pelataan Honda Centerissä, jossa Ducks isännöi Vancouver Canucksia. Molemmat ovat pelanneet viime matsinsa mollivoittoisesti, mutta luotamme vahvemman Ducksin palaavan omalle tasolleen.

Päivän Vetovihje: Anaheim Ducks palaa ensi yönä voittojen pariin selkein lukemin!

Valinta: Anaheim Ducks -1,5 (2.25 @Coolbet)

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti, Anaheimin voittaessa molemmat. Ensimmäinen päättyi Ducksille 4-1 ja seuraava peräti 0-5.

Anaheim on valahtanut läntisessä konferenssissa yhdeksännelle sijalle. Joukkueella on vielä 12 runkosarjapeliä jäljellä, joten tässä vaiheessa jokainen piste on kultaakin arvokkaampi. Vancouver konttaa lännessä toiseksi viimeisenä, takana ainoastaan Arizona Coyotes. Canucksin loppukauden tehtävä onkin vain heittää kapuloita vastustajien rattaisiin.

Isännät ovat hävinneet kolme peliä putkeen. Jokainen ottelu päättyi jo varsinaisella peliajalla, joten nyt pitäisi kaivaa voitto ja napata pisteet vaikka väkisin. Toki näissä otteluissa vastustajat (Nashville, Dallas ja St. Louis) eivät olleet sieltä helpoimmasta päästä. Ducks lähtee otteluun käytännössä täydellä rosterilla joten lähtökohdat ovat parhaat mahdolliset.

Myös Vancouverilla on meneillään tappioputki, tosin neljän ottelun mittainen. Näissä neljässä ottelussa se on onnistunut taituroimaan vaivaiset kolme maalia! Kahdessa viimeisessä joukkue jäi kokonaan maaleitta. Loukkaantumiset ovat olleet Canucksin harmina jo pidempään, mikä osaltaan selittää tilannetta. Pelaajamateriaali on kaikin puolin niin kapea, että vahvempia joukkueita vastaan ei juurikaan ole mahdollisuuksia.

Anaheim on vahva joukkue jokaisella osa-alueella ja avainasiana onkin vain pelata omalla tasolla. Joukkue on nyt möhlinyt kolme viimeistä matsia eli neljänteen tappioon ei todellakaan ole varaa. Vastassa on selvästi heikompi vastustaja, mutta Ducks ei todellakaan lähde tähän matsiin takki auki. Uskomme ottelun päättyvän isäntien hyväksi selvällä erotuksella, joten tänään pelataan kotijoukkueen voittoa tasoituksen kera.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset