Päivän Vetovihje: Anaheim Ducks palaa voittojen äärelle – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Anaheim Ducks palaa voittojen äärelle

Valinta: Anaheim Ducks Money Line (2.12 @Coolbet)

Uusi viikko pyörähtää vedonlyönnin osalta kohtuu vaisusti käyntiin. Tulevana yönä pelataan kuitenkin neljä NHL-ottelua, joista yksi osuu silmään. Ducks vierailee Maple Leafsin luona, ja tästä otetaan Päivän Vetovihje.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kerran. Matsi pelattiin marraskuussa, ja sen voitti Toronto lukemin 1-3. Olisiko nyt Anaheimin aika ryöstää pisteet vieraissa?

Isännät pelasivat viime viikolla kolme ottelua. Kahdessa ensimmäisessä Toronto oli murskaava. Ensin New York Islanders kaatui 5-0, ja tämän jälkeen New York Rangers 0-4. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Vaahterapaidat pelasi Boston Bruinsia vastaan, häviten 4-1.

Ottelu on Ducksille toiseksi viimeinen sen viiden ottelun vieraskiertueesta. Kolmesta ensimmäisestä pelistä sillä on saldona yksi voitto ja kaksi tappiota. Viimeisimmässä ottelussa joukkue hävisi hieman yllättäen Montreal Canadiensille. Habs tykitti kymmenessä minuutissa kolme osumaa, eikä Ducks sen jälkeen päässyt peliin mukaan. Ottelu oli käytännössä veskari Antti Niemen juhlaa, joka nappasi torjuntaprosentiksi 95,56%.

Molemmat lähtevät otteluun pääasiassa terveellä nipulla, eikä otteluohjelma rasita kumpaakaan. Lähtökohdat ovat siis varsin tasaiset. Tässä kohtaa huomio kiinnittyy altavastaajan rooliin, joka Ducksille on kertoimien valossa suotu, ja tätä emme allekirjoita. Anaheimilla on nyt allaan kaksi ”turhauttavaa” tappiota ja sen täytyy pikimmiten palata voittojen äärelle. Vieraiden puolella on myös kokeneempi pelaajakaarti. Mainitaan vielä loppuun, että Ducks on ollut hyvä joukkue katkaisemaan tappioputkensa. Coolbetin tarjoama kerroin lopullisesta voitosta kelpaa lapulle.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään tai Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset