Päivän Vetovihje: Anaheim jatkaa vahvoja otteitaan Winnipegiä vastaan

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Viikonloppu starttaa lätkän osalta mukavasti, kun tarjolla on mm. Liigan ja KHL:n pudotuspelejä. Vedonlyönnin kannalta paras ottelu pelataan mielestämme tulevan yön NHL-kierroksella, kun Anaheim Ducks jatkaa matkaansa Winnipeg Jetsin vieraaksi.

Päivän Vetovihje: Anaheim jatkaa vahvoja otteitaan Winnipegiä vastaan

Valinta: Anaheim Ducks over 2,5 (2.00 @Coolbet)

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Ensimmäinen päättyi kauden alussa Jetsin hyväksi 1-4, kun taas viimeisimmässä Ducks oli parempi rankkareiden jälkeen 4-3.

Winnipeg sijoittuu läntisessä konferenssissa kohtuu turvallisesti kolmannelle sijalle, kun seuraava joukkue on takana viiden pisteen päässä. Anaheim sen sijaan tasapainottelee veitsen terällä – se sijoittuu lännessä kahdeksannelle sijalle, ja takana hiillostaa useampi vahva jengi.

Isännillä on alla kolme perättäistä kotipeliä, jotka kaikki päättyivät heidän voittoon. Viimeisimmässä pelissä Los Angeles Kingsiä vastaan Patrik Laine loukkaantui, ja on täten sivussa 10-14 päivää. Tilastojen valossa Jets on ollut pelottavan vahva, mutta siltikin vierasjoukkue on liian isosti aliarvioitu.

Anaheimilla on meneillään neljän ottelun voittoputki. Viimeisimmässä ottelussa se kaatoi Calgary Flamesin 0-4 (kuten ennakoimmekin). Joukkue on onnistunut erityisen hyvin maalinteossa viimeaikoina.

Odotettavissa on takuulla tasainen ottelu, sillä molemmilla riittää motivaatiota. Kuitenkin vieraat on meidän papereilla asetettu turhan isoksi altavastaajaksi. Ducksin suorasta voitosta tarjotaan lähes kolmosen kerrointa, mutta paras pelivalinta löytyy vieraiden yli 2,5 maalista, josta tarjotaan kakkosen kerrointa. Viime aikojen näyttöjen perusteella maalimäärän toteutuminen on varsin todennäköistä.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset