Päivän Vetovihje: Anaheim jyrää ensi yönä Arizonan – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Vihjekisa
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Ducks jyrää ensi yönä Arizonan

Valinta: Anaheim Ducks -0,5 (2.21 @Coolbet)

Urheilutarjonta on tänään kattava lajissa kuin lajissa. Päivän Vetovihje napataan tulevan yön NHL-kierrokselta. Mielestämme potentiaalisin matsi nähdään Arizonassa, kun Ducks lähtee hakemaan viidettä perättäistä voittoaan.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Anaheim voitti kummankin kohtaamisen.

Lännessä Ducks viilettää seitsemännellä sijalla, kun Coyotes toimii edelleen koko liigan jumbona.

Isännät hävisivät viime ottelussaan Calgary Flamesille 2-5. Tätä ennen joukkueella oli ”jopa” neljän ottelun voittoputki, mikä sattui olemaan koko kauden pisin. Arizona on pelannut 60 ottelua, josta se on napannut 17 voittoa. Tämä kertoo kaiken oleellisen jengin tasosta. Ainoana valttikorttina on paineettomuus, sillä tämä kausi on ollut taputeltuna jo pidemmän aikaa. Maalille on vahvistettu Antti Raanta.

Anaheim on voittanut neljä peliä perättäin, eikä vastustajat olleet sieltä helpoimmasta päästä: Blackhawks, Wild, Golden Knights ja viimeisimpänä Dallas Stars. Näissä peleissä Ducks onnistui pitämään oman maalin hienosti puhtaana, sillä verkko heilui omissa vain neljä kertaa. Vieraiden maalilla aloittanee Ryan Miller. Mies on ollut erinomaisessa iskussa tällä kaudella.

Meidän papereilla prosentit ovat Ankkojen hyväksi (vähintään) tätä luokkaa: 35-65. Pelaajamateriaalissa on selkeä ero, ja Ducks on näyttänyt taistelevansa täysillä jokaisesta pisteestä. Anaheimilla on myös päivän pidempi lepo, mistä irtoaa vielä marginaalinen etu. Coolbetin tarjoama, reilusti yli kahden kerroin kannattaa hyödyntää

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset