Päivän Vetovihje: Ässät palaa voittojen tielle Sportin kustannuksella – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia!

Päivän Vetovihje: Ässät palaa voittojen tielle Sportin kustannuksella

Valinta: Ässät Money Line (2.00 @Coolbet)

Liigassa pelataan tänään täysi ottelukierros. Ainoa lepäävä joukkue on JYP. Päivän Vetovihje poimitaan Sportin ja Ässien välisestä kamppailusta.

Tällä kaudella joukkueet ovat pelanneet vastakkain kolmesti. Voitot menevät Ässien hyväksi 2-1. Kaikki ottelut päättyivät varsinaisella peliajalla, ja jokaisessa nähtiin vähintään kuusi maalia.

Sport sijoittuu runkosarjassa edelleen jumbosijalle. Ässät seilaa sijalla kymmenen, ja homma alkaa muistuttamaan veitsen terällä tasapainottelua. Porilaisilla alkaa nyt tosipelit, sillä takana hiillostaa useampi joukkue taistellen pudotuspelipaikasta. KooKoo on yhdeksän pisteen päässä, joten nyt ei ole varaa lepsuiluun.

Sport on onnistunut voittamaan kaksi viimeisintä peliään. SaiPa kaatui rankkareilla 4-5, ja sen jälkeen joukkue otti hieman yllättävän voiton Jukureista numeroin 3-4. Vaasalaiset ovat tällä kaudella voittaneet ainoastaan kerran kolme ottelua perättäin, emmekä usko toista kertaa tulevan.

Ässien tammikuu on ollut kaikkea muuta kuin hyvä, sillä yhdeksästä pelistä jengi on kirjauttanut kaksi voittoa. Kuntopuntarissa kymmenen ottelun otannalla joukkue sijoittuu viimeiseksi. Mainitaan kuitenkin, että vastustajatkaan eivät olleet helpoimmasta päästä. Vastustajina toimi mm: Tappara, Kärpät, Lukko ja HIFK. Joka tapauksessa joukkue on nyt saanut levätä peräti viikon, joten tänään kentälle luistelee takuulla pirteä porilais-lauma.

Vaikka vieraiden tekeminen on ollut nihkeää, niin vaakakuppi kallistuu heidän suuntaan. Joukkueella ei enää ole varaa hukata yhtään pisteitä, kuten alussa kerrottiin. Myös pelaajamateriaali on vierailla selvästi parempi, ja Ässät on pelannut tällä kaudella hyvin nimenomaan vieraspeleissä. Uskomme myös pitkän levon tehneen terää.

Coolbetin tarjoama kerroin Ässien voitosta (JA +RL mukaan lukien) on mielestämme pelaamisen arvoinen.

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset