Päivän Vetovihje: Ässien epäonni loppuu Ilveksen kustannuksella – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Ässien epäonni loppuu Ilveksen kustannuksella

Valinta: Ässät -0,5 (1.97 @Coolbet)

Lauantain pelitarjonta on kattava lajissa kuin lajissa. Päivän Vetovihje napataan Liigasta, kun Ässät saa isännöitäväkseen Tampereen Ilveksen.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet jo kolmesti. Ässät vei ensimmäisen kohtaamisen syyskuussa, mutta kahdessa viimeisessä Ilves oli parempi. Kaikki ottelut päättyivät varsinaisella peliajalla, ja jokaisessa nakuteltiin vähintään kuusi osumaa.

Kumpikin joukkue tasapainottelee veitsen terällä. Ässät sijoittuu tällä hetkellä viimeiselle pudotuspelipaikalle, mutta HPK kirii takana vain viiden pisteen päässä. Ilves sijoittuu sijalle 12. Käytännössä Tupsukorvilla on mahdollisuudet nousta playoffseille, mutta pienen ihmeen se vaatisi.

Porilaisilla on takanaan epäonnistunut, neljän ottelun vieraskiertue. Se ei onnistunut voittamaan yhtään peliä. Kerrotaan kuitenkin, että kaksi viimeistä matsia olivat tajuttoman tiukkoja. Ottelussa KalPaa vastaan Kalpa teki voittomaalin vain 24 sekuntia ennen ottelun loppua. Torstaina pelattu matsi Kärppiä vastaan oli vieläkin epäonnisempi – Ässät johti matsia jo 1-4, mutta Kärpät nousi lopulta 5-4 voittoon. Peleissä oli siis ripaus epäonnea mukana.

Ilves pelasi eilettäin Tapparaa vastaan. Joukkue johti ottelua 1-0, mutta Kirvesrinnat tuli tasoihin ja voitti lopulta jatkoajalla. Tapio Laakso oli sivussa kolmannen erän. Mikäli mies ei tänään pelaa, aiheuttaa se ison loven ykköskenttään.

Isäntien lähtökohdat otteluun ovat monella tapaa paremmat. Joukkue saa vahvistusta sairastuvalta, kun Sakari Salminen ja Philip McRae palaavat askiin. Ässien hyökkäyspelaaminen on selkeästi piristynyt, ja tämä takaa vaikeuksia rasitetulle Ilvekselle. Ilves on kaiken lisäksi Liigan huonoin vierasjoukkue. Luotamme porilaisten palaavan voittokantaan jo varsinaisella peliajalla.

 

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään tai Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset